UniCredit Consumer Financing și Altex România lansează noi canale alternative de plată a ratelor

UniCredit Consumer Financing și Altex România lansează noi canale alternative de plată a ratelor

De luna aceasta, clienții UniCredit Consumer Financing IFN SA care dețin un împrumut sau un card de credit emis de companie au la dispoziție un nou canal prin care pot să realizeze plata ratelor datorate. Acum, aceștia pot achita sumele datorate și în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy din București și din întreaga țară.

Noul canal poate fi utilizat indiferent de tipul de produs pe care îl dețin, fie că este un card de credit UniCreditCard Principal, Premium sau Partener, un credit de nevoi personale, auto sau de consum.

Ca parte a strategiei noastre, căutam permanent să creionăm soluții care contează pentru clienți – iar prin noul canal de plată a ratelor pe care îl implementăm acum împreună cu partenerul nostru, în completarea mijloacelor de plată digitale pe care le punem în mod uzual la dispoziție, venim în întâmpinarea acelei categorii de clienți care își dorește să beneficieze de posibilitatea de a plăti în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy”, a declarat Eugenia Bolboros, Membru Directorat UniCredit Consumer Financing.

„Misiunea noastră este să oferim tuturor clienților o experiență de cumpărare completă, valoroasă din punct de vedere al gamei extinse de produse și servicii, dar și în condiții de siguranță. Noua inițiativă dezvoltată împreună cu UniCredit este firească, având în vedere rețeaua extinsă de magazine, dar și viziunea Altex de a răspunde așteptărilor clienților în noua dinamica a prezentului. Vom continua procesul de integrare a acelor servicii complementare menite să asigure acel touch personal și să contureze magazinele Altex în centre de servicii integrate”, a precizat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Pentru a efectua plata ratelor aferente produselor financiare oferite de UniCredit Consumer Financing, clienții pot merge la orice casierie din cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy cu graficul de rambursare/tichetul de plată sau, în cazul cardurilor de credit, cu raportul de activitate, folosind pentru plată codul de bare imprimat pe acestea. Plățile se pot face în numerar sau cu cardul de debit sau credit și nu sunt percepute comisioane.

Implementarea acestui proiect vine în contextul parteneriatului pe care UniCredit Consumer Financing și Altex l-au inițiat în anul 2015, în cadrul căruia clienții își pot achiziționa în rate produse electronice și electrocasnice din magazinele Altex și Media Galaxy cu ajutorul creditelor oferite de UniCredit Consumer Financing.

UniCredit Consumer Financing introduce noul canal de plată suplimentar variantelor deja existente: online, prin serviciile de plată Online Banking, Mobile Banking oferite de UniCredit Bank SA, plată în sucursalele UniCredit Bank SA sau prin rețelele PayPoint și Self Pay.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0