UniCredit își păstrează locul de top ca Cea mai bună bancă Sub-custode în Europa Centrală și de Est și în alte 5 țări

UniCredit se bucură să anunțe recunoașterea din partea Global Finance a calității sale de Cea mai bună bancă Sub-custode în Europa Centrală și de Est în 2020 – pentru al 11-alea an consecutiv. Împreună cu acest premiu pe regiune, banca a mai primit medaliile de aur și în mai multe țări, obținând titlul de Cea mai bună bancă Sub-custode în Austria, Bulgaria, Ungaria, Serbia și Slovenia.

Premiile pentru fiecare regiune și țară sunt decise de boardul editorial al publicației Global Finance, considerând cercetările de piață, opiniile venite din partea surselor cu expertiză și a utilizatorilor de servicii de sub-custodie, precum și aplicațiile venite din partea băncilor, astfel încât să fie selectate acele instituții care oferă cele mai bune servicii pe piețele locale.

Criteriile avute în vedere includ experiență clienților, calitatea serviciilor, preturile competitive, gestionarea eficienta a situațiilor de excepție, platformele tehnologice, operațiunile post-tranzacționare, planurile de continuitate a afacerii și cunoașterea reglementărilor și practicilor locale.

Julia B. Romhanyi, Global Head of Securities Services, a declarat: “Suntem foarte mândri de serviciile de sub-custodie pe care le oferim la UniCredit și suntem încântați de confirmarea poziției noastre – nu doar ca cea mai bună bancă sub-custode în Europa Centrală și de Est, dar și ca lider în multe dintre țările în care ne desfășurăm activitatea. Atenția continuă pentru oferirea de soluții de înaltă calitate, personalizate și digitalizate a fost în centrul preocupărilor noastre în ultimii ani și este plăcut să vedem că sunt recunoscute eforturile noastre permanente și poziționarea solidă în regiune. Este astfel subliniată și dedicarea noastră de-a lungul perioadei recente dominate de pandemie, când am asigurat în continuare servicii de înaltă calitate. Sunt foarte mândră de echipele noastre dedicate din toate țările care au făcut posibil să ne păstrăm locul de frunte și să oferim excelența în zonele de servicii pentru clienți, post-tranzacționare și titluri de valoare”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0