UniCredit Leasing, partener în performanţă al motorsportului românesc pentru patru ani la rând

UniCredit Leasing, partener în performanţă al motorsportului românesc pentru patru ani la rând

  • Echipa UniCredit Leasing Motorsport va concura în trei competiții naționale: Campionatul Național de Super Rally, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză de Coastă, 
  • În 2019, atât Mihai Leu, precum și Adi Teslovan împreună cu Vajk Imre Cseh au obținut rezultate deosebite: locul I la Categoria I a Campionatului Național de Viteză în Coastă (Mihai Leu), titlul național la clasa RC3 și locul II în clasamentul automobilelor cu două roți motrice din cadrul Campionatului Național de Raliuri (Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh). 

UniCredit Leasing, unul dintre liderii industriei de leasing din România, susține dezvoltarea motorsportului românesc și în 2020, marcând astfel cel de-al patrulea an consecutiv în care compania se implică în calitate de partener in competițiile de raliuri din România. Echipa UniCredit Leasing Motorsport a scris istorie în 2019 în trei campionate de raliuri.

După o perioadă plină de amânări, reprogramări și anulări în contextul pandemiei, raliurile se întorc în calendarul de automobilism sportiv românesc, iar cei doi piloți ai echipei UniCredit Leasing Motorsport, Mihai Leu și Adrian Teslovan, sunt gata să concureze în trei competiții naționale: Campionatul Național de Super Rally, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză de Coastă.

După ce a câștigat titlul de campion în 2019 la categoria I a Campionatului Național de Viteză de Coastă, divizia dedicată mașinilor de producție, Mihai Leu va bifa cel de-al treilea sezon complet al Campionatului Național de Super Rally (21 august – 17 octombrie) și Campionatul Național de Viteză în Coastă ​​(20 iunie – 11 octombrie) la bordul unui Ferrari 458 Challenge. Fostul campion la box, Mihai Leu și-a stabilit deja obiectivul pentru 2020: o clasare mai bună decât în ​​2019. Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea loc în acest weekend, la Cupa Cheile Grădiștei.

Anul trecut a fost al doilea an pentru mine în care am participat la Campionatul Național de Viteză în Coastă. Dacă 2018 a fost un an de acomodare, în care am redescoperit bucuria și emoția competiției din spatele volanului după o pauză de zece ani, în 2019 am reușit să-mi asigur titlul de campion în august, când sezonul nici măcar nu se terminase. Acum am un nou record personal de doborât: vreau să câștig și titlul Super Rally. Sunt încântat să fiu din nou la linia de start alături de UniCredit Leasing și sper că împreună vom oferi fanilor motosportului un nou spectacol pe traseu”, a declarat Mihai Leu (foto).

Structura echipei va rămâne neschimbată și în Campionatul Național de Raliuri (26 iunie – 24 octombrie), prin echipajul format din Adrian Teslovan (pilot) și Cseh Vajk Imre (co-pilot), la volanul unui Citroen DS3 R3 Max. Echipajul a încheiat sezonul 2019 cu un titlul național la clasa RC3 și vicecampioni naționali în clasamentul automobilelor cu două roți motrice.

După o pauză de mai mult de 8 luni vom relua competițiile începând cu data de 26 iunie, cu prima etapă a Campionatului Național de Raliuri – Raliul Argeșului. Nu a fost o perioadă ușoară, însă ne-am păstrat atitudinea pozitivă și am reconfigurat tot scenariul pentru 2020. Astfel, am hotărât că vom participa la toate cele șase etape ale Campionatului Național de Raliuri și, în completare, vom participa și la două etape din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă”, a declarat Adi Teslovan.

Suntem extrem de bucuroși de parteneriatul deja de tradiție cu UniCredit Leasing – o echipă de învingători, este o onoare pentru noi să ducem mai departe acest proiect împreună cu liderul pieței de leasing din România. Doar când treci prin astfel de momente ca cele din ultimele 3 luni îți dai seama cât de important este să ai lângă tine un partener puternic așa cum este UniCredit Leasing.”, a completat acesta.

 „UniCredit Leasing susține dezvoltarea motorsportului românesc și suntem onorați să avem alături de noi o echipă atât de pasionată și devotată, în permanentă căutare de noi recorduri. Călătoria și traseele spectaculoase pe care motorsportul și echipajul UniCredit Leasing ne-au purtat an de an ne reconfirmă faptul că orice obstacol poate fi depăşit, iar performanța se atinge mai uşor în echipă. În 2020, vom fi din nou de neoprit.”, a declarat Daniela Bodîrcă, CEO UniCredit Leasing.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0