-->

Veni, vidi….verdict ASF: oferta RCA a ASIROM e în deplină conformitate cu legislația

Veni, vidi….verdict ASF: oferta RCA a ASIROM e în deplină conformitate cu legislația

În urma auditului derulat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în perioada 12-30 iunie 2017, a rezultat că oferta de răspundere auto civilă a Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG) este în deplină conformitate cu legislația în vigoare.

Asirom VIG, una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, colaborează în mod constant, transparent și responsabil cu autoritățile statului, având ca obiectiv protejarea intereselor clienților săi.

Compania urmează cu strictețe politicile de guvernanță corporativă ale Vienna Insurance Group, care impun un nivel ridicat de transparență și solvabilitate.

Asirom VIG are o rată de solvabilitate de 145%, conform Solvency II, ce reflectă stabilitatea și soliditatea companiei în cadrul sistemului de asigurări din România, precum și politica prudențială a VIG.

Asirom VIG este asiguratorul românilor de peste 25 de ani și oferă o gamă largă de servicii și polițe de asigurare prin intermediul a 138 de agenții, 1.900 de agenți activi și peste 300 de parteneri externi.

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu experiență de peste 25 de ani în România. Compania are o rețea națională de 138 de agenții, 1.900 de agenți activi și peste 300 de parteneri externi. Asirom VIG lucrează la nivel național cu 532 de unități reparatoare auto și 31 de corespondenți pentru daunele produse în afara României.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 190 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 25 de țări și are peste 24.000 de angajați. Grupul are cel mai bun rating în indicele ATX pe piața bursieră austriacă și este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0