Visa și Western Union încheie un nou parteneriat în servicii bancare pentru consumatori prin lansarea WU+în România și Germania

Visa și Western Union încheie un nou parteneriat în servicii bancare pentru consumatori prin lansarea WU+în România și Germania

• WU+ combină servicii bancare digitale disponibile în mai multe monede cu transferuri internaționale de bani, toate într-o singură aplicație,
• Clienții WU+ își pot folosi cardul de debit Visa Platinum pentru plăți oriunde este acceptată Visa.

Visa și Western Union anunță astăzi un nou parteneriat în Germania și România, odată cu lansarea WU+, noua aplicație integrată de servicii bancare digitale și transfer internațional de bani. Utilizatorii aplicației WU+ vor putea să-și deschidăconturi bancare digitale și să plătească pe toate canalele cu cardul lor de debit Visa Platinum. Western Union, prin parteneriatul cu Visa, lider global în tehnologii de plată, le permite clienților săi să se bucure de beneficiile unei oferte unice de servicii bancare pentru consumatori.

Clienții WU+ pot deține un cont bancar digital în 13 valute, pot trimite și primi bani la nivel internațional instantaneu în relație cu alți deținători de conturi WU+, gratuit. Totodată, ei își pot folosi cardul de debit Visa Platinum, conectat la contul bancar, pentru a plăti cumpărăturile oriunde sunt acceptate cardurile Visa. Aceasta înseamnă că utilizatorii aplicației pot accesa atât rețeaua de plată globală a Visa, cât și vasta rețea globală de retail a Western Union pentru a efectua tranzacții.

Card de debit Visa cu utilizare multi-canal, în pas cu timpurile
Cu cardul lor de debit Visa, utilizatorii aplicației Western Union WU+ pot plăti contactless sau cu telefonul mobil în magazin, online sau în aplicație. Noul card surprinde tendințele actuale în comportamentul consumatorilor: 83% dintre români declară că folosesc aplicațiile de mobile banking, în timp ce mai mult de o treime au declarat că au început să plătească mai mult cu cardul în ultimii doiani. Cu acces la o rețea de acceptare de aproximativ 100 de milioane de comercianți din întreaga lume, deținătorii de carduri Visa pot plăti așa cum doresc, oriunde sunt acceptate cardurile Visa. Legătura directă către contul bancar permite debitarea fondurilor în timp real, ceea ce le oferă consumatorilor un instrument suplimentar pentru plățidigitale transparente.

„Consumatorii din România au adoptat cu entuziasm plățile digitale în ultimii ani și se așteaptă la modalități de plată care să răspundă nevoilor lor de securitate, confort și rapiditate. Parteneriatul cu Western Union este o dovadă în plus a angajamentuluicompaniei noastre pentruextinderea și îmbunătățirea experiențelor de plată care să răspundă acestor așteptări”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Denisa Mateescu, director regional al Western Union pentru România, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Moldova, a declarat: „Suntem mândri să fim parteneri cu Visa pentru lansarea WU+ în România. Ambele mărci împărtășesc o istorie de creștere și inovare – și o relație profundă de încredere cu clienții lor.”

Pe lângă cardul de debit Visa Platinum gratuit, utilizatorii WU+ beneficiază de tarife și comisioane competitive și de posibilitatea de a primi dobânzi și recompense.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0