Vivian Nicoli demisionează din Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea

Vivian Nicoli demisionează din Comitetul Reprezentanților Fondului Proprietatea

Franklin Templeton Investment Management Ltd UK Sucursala București, în calitate de manager de investiții și administrator unic („Administratorul Fondului”) al Fondul Proprietatea S.A. („Fondul”), prin prezenta, anunță investitorii că dna. Vivian Nicoli a decis să se retragă din funcțiile deținute în cadrul Comitetului Reprezentanților (“Comitetul”) și în Comitetele Consultative ale Fondului, pentru că își va asuma alte angajamente. Data intrării în vigoare a demisiei este 1 septembrie 2020.

Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acționarilor.

Piotr Rymaszewski, Președinte al Comitetului Reprezentanților, a comentat: “Am dori să îi mulțumim doamnei Vivian Nicoli pentru contribuția sa în calitate de membru al Comitetului Reprezentanților. Membrii

Comitetului au apreciat foarte mult expertiza sa internațională în domeniul investițiilor, opiniile sale utile și dedicația sa, prin care a susținut atingerea obiectivelor Fondului. A fost o plăcere să lucrez cu doamna Nicoli și doresc să îi urez cele mai bune gânduri, alături de mult succes în activitatea ei viitoare.”

Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments și Manager de portofoliu al Fondul Proprietatea a adăugat: „Am apreciat leadership-ul, angajamentul și eforturile dedicate demonstrate de doamna Vivian Nicoli în mandatul său în Comitetul Reprezentanților. A fost o plăcere să lucrez împreună cu ea și aș dori să-i urez mult succes în următorul capitol din viața ei.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0