Vodafone Romania este primul operator care faciliteaza inrolarea dispozitivelor in Apple Business Manager

Vodafone Romania este primul operator care faciliteaza inrolarea dispozitivelor in Apple Business Manager

Vodafone este primul operator din Romania care ofera clientilor business serviciul de inrolare automata a dispozitivelor mobile in Apple Business Manager, cunoscut anterior sub denumirea Apple Device Enrollment Program.

Apple Business Manager ofera o modalitate eficienta de inrolare a dispozitivelor Apple detinute de companii si achizitionate de la Vodafone (Apple reseller eligibil). Serviciul online Apple Business Manager permite clientilor business sa automatizeze procesul de inrolare pentru produsele Apple in cadrul aplicatiilor de Mobile Device Management (MDM) utilizate de companii.

Principalul beneficiu al acestui serviciu este reducerea semnificativa a timpului si a costurilor pentru departamentele IT. Atunci cand dispozitivele sunt activate, acestea isi vor prelua automat setarile aferente din platforma de Mobile Device Management a companiei, nemaifiind necesar accesul fizic al departamentului IT pentru a configura fiecare dispozitiv in parte. In plus, utilizatorii finali nu mai pot elimina de pe dispozitiv setarile conforme cu politica de securitate a companiei.

„In prezent, mobilitatea este foarte importanta in mediul de afaceri. Cele mai multe companii au in derulare strategii de transformare digitala care permit angajatilor sa lucreze de oriunde, in orice moment. Totusi, mobilitatea poate creste riscul unor vulnerabilitati sau pierderi de date pentru oricare dintre dispozitivele mobile ale companiei. Serviciul de facilitare a inrolarii dispozitivelor in Apple Business Manager ajuta clientii business sa-si creasca productivitatea, mentinand standardele de securitate. Acest serviciu este oferit gratuit clientilor business Vodafone”, a declarat Dinu Dragomir, Vodafone Global Enterprise Director.

Mai multe informatii despre serviciul de facilitare a inrolarii dispozitivelor in Apple Business Manager oferit de Vodafone sunt disponibile aici.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0