XAPT Solutions aniversează 20 ani de existenţă în România

XAPT Solutions aniversează 20 ani de existenţă în România

XAPT Solutions, partener principal Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics ERP, sărbătoreşte în această lună 20 de ani de la înfiinţare.

Prezentă pe piaţa românească încă din 1997, XAPT aniversează astăzi 20 de ani de existenţă. De-a lungul timpului, XAPT şi-a consolidat continuu poziţia de lider. Fiind un pionier în domeniul soluţiilor Microsoft Dynamics ERP, XAPT beneficiază de o experienţă de business de necontestat, răspunzând cu succes provocărilor cu care se confruntă companiile prezente în piaţa românească şi nu numai. Astăzi, compania are peste 280 de clienţi ai soluţiilor din suita Microsoft Dynamics ERP, anul acesta adaugând în portofoliu şi propria soluţie, SmartBiz 365, extinzându-se astfel şi către segmentul companiilor mici.

„În piaţa soluţiilor ERP suntem compania cu cea mai mare experienţă. Povestea XAPT a fost scrisă de oameni care au construit strategii, s-au implicat în proiecte, au crezut în reuşita lor şi le-au pus în aplicare. Am spus întotdeauna că atuul nostru, ca şi companie, este reprezentat de oameni. Implicarea fiecăruia se vede în rezultatele XAPT: menţinerea pe un trend de creştere într-o piaţă în care previziunile nu au fost întotdeauna optimiste se poate realiza doar cu aportul tuturor angajaţilor. Le mulţumim lor şi, de asemenea, clienţilor noştri pentru încrederea acordată.”, a declarat Mihai Madussi , Managing Director XAPT Solutions.

XAPT Solutions are o experienţă de peste 20 ani, concretizată la momentul actual în peste 300 de proiecte Microsoft Dynamics ERP, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul are birouri în Australia, Canada, Filipine, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii, Shanghai și parteneriate strategice în multe alte țări.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0