CryptoCoin PRO anunță planurile pentru România în zona tranzacționării de Bitcoin

CryptoCoin PRO anunță planurile pentru România în zona tranzacționării de Bitcoin

CryptoCoin PRO, companie românească de tranzacționare a criptomonedelor, permite oricui să cumpere sau să vândă în siguranță. Lansarea platformei cryptocoin.pro vine într-un moment în care din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de astfel de tranzacții și pe un trend ascendent pentru Bitcoin, cea mai puternică monedă digitală. În România, criptomonedele pot fi considerate o investiție de viitor, pot fi folosite drept transfer de bani, dar și pentru achiziționarea de produse de la diverși comercianți.

Intrarea noastră pe piața din România are loc într-un moment firesc în evoluția interesului pentru tranzacțiile cu monede virtuale. Piața românească este mult mai bine documentată decât în trecut, iar interesul sporit pentru criptomonede ne-a dat și mai mult curaj”, a declarat Valentin Socaci, CEO, CryptoCoin PRO.

Există riscuri în astfel de investiții de care fiecare client trebuie să fie conștient, dar dacă în ianuarie anul acesta o persoană cumpăra de 500 de euro Bitcoin și de 500 de euro Ether, cele mai cunoscute monede virtuale, în momentul de față ar fi avut un profit de peste 20.000 de euro”, a completat acesta.

Unul dintre avantajele majore pe care le oferim este garantarea prețului pentru 24 de ore, indiferent de fluctuația monedei virtuale. În momentul în care o persoană confirmă achiziția de criptomonede, noi înghețăm prețul și trimitem moneda la valoarea achiziției. Acest lucru este posibil datorită algoritmului unic al platformei de securizare a prețului, dar și nivelului ridicat de lichiditate al criptomonedelor”. Persoanele care achiziționează criptomonede de pe cryptocoin.pro pot stoca în contul de utilizator monedele până la retragerea lor în portofelul electronic personal.

De la an la an, interesul pentru monedele digitale a crescut și se estimează că va crește în continuare. Prin intermediul cryptocoin.pro, oricine poate tranzacționa monede virtuale la fel de ușor cum își face online cumpărăturile. Utilizatorul are nevoie doar de un cont bancar, cartea de identitate și un cont pe site. Compania anunță că, în scurt timp, va fi disponibilă și plata cash ori cu cardul bancar. Pentru ca întregul proces să fie și mai simplu, în viitorul apropiat va fi pusă la dispoziție, pentru tranzacții mai mici, și plata prin SMS.

Pentru cei fără experiență în astfel de achiziții, cryptocoin.pro oferă posibilitatea fiecărui client să stocheze cryptomonedele achiziționate de pe platformă în contul său până la retragerea acestora în portofelul electronic personal.

Firma numără nouă specialiști care operează din două puncte de lucru în țară, la Iași și București, și încă două în afară, în Elveția și Canada. Toți traderii trec mai întâi printr-un proces permanent de optimizare a procedurilor KYC (de cunoaștere a clientului), AML (împotriva spălării de bani) și de Customer Service, pentru ca achiziția, stocarea și vânzarea monedelor digitale să fie efectuate în perfectă siguranță. ”Echipa noastră este pregătită să ofere suport pe chatul integrat al platformei, prin e-mail sau telefonic oricărei persoane care dorește să achiziționeze cryptomonede, astfel fiind alături de clienții noștri pe tot parcursul procesului de cumpărare, stocare sau vânzare”.

CryptoCoin PRO estimează tranzacții în valoare de peste cinci milioane de dolari până la finalul acestui an. Pentru 2018, compania își propunere o creștere de minimum zece ori a sumelor tranzacționate.

CryptoCoin PRO este o companie românească înființată în anul 2017, specializată în vânzarea şi cumpărarea de Bitcoin şi alte criptomonede. Misiunea CryptoCoin PRO este de a oferi servicii de investiţii de cea mai înalta calitate şi cu securitate avansată.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0