Stevia îndulcește băuturile răcoritoare

Ca urmare a deciziei Comisiei Europene de a autoriza folosirea glicozidelor derivate din steviol (substanțe dulci din frunza de Stevia) ca îndulcitor pentru alimente și băuturi răcoritoare, Coca-Cola România are posibilitatea de a oferi consumatorilor mai multe variante de băuturi răcoritoare cu conținut caloric redus.

Coca Cola România de a oferi consumatorilor o gamă diversificată de produse, într-o gamă completă de ambalaje, adaptate preferințelor și stilului de viață al acestora. Azi, portofoliul de produse al companiei cuprinde o varietate de băuturi calorice și non-calorice, în care sunt folosite diverse variante de îndulcitori cu un conținut redus sau fără calorii.

Coca-Cola va continua să se concentreze asupra inovațiilor în domeniul îndulcitorilor pentru a contribui la diversificarea produselor oferite consumatorilor și pentru a răspunde astfel nevoilor acestora de nutriție și hidratare. În plus, compania încurajează consumatorii să opteze pentru un stil de viață echilibrat, care să includă o dietă adecvată, precum și exerciții fizice regulate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0