A fost lansată versiunea locală a platformei internaţionale OutsourcingPortal

A fost lansată versiunea locală a platformei internaţionale OutsourcingPortal

Cea mai mare platformă de promovare şi colaborare dedicată industriei de outsourcing din Europa Centrală şi de Est a fost lansată în România de către NNC Services şi partenerul său strategic, Fundaţia ProProgressio din Polonia. Versiunea locală a platformei internaţionale OutsourcingPortal a fost lansată în prezenţa reprezentanţilor celor doi parteneri şi a directorului executiv al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (ANIS), Valerica Dragomir (foto centru).

Platforma OutsourcingPortal.ro este un proiect de parteneriat strategic între NNC Services România, companie specializată în consultanţă de marketing pentru companii de IT şi servicii, și Fundația Pro Progressio Polonia, dezvoltat cu misiunea de a promova, educa și sprijini toți actorii de pe piața de outsourcing din România.

De ce România? Fiindcă a devenit de ceva vreme o destinaţie interesantă pentru companiile de outsourcing. Fiindcă România găzduiește peste 100.000 dintre cei 600.000 de angajați din industria de profil din Europa Centrală și de Est. Fiindcă România ocupă, în prezent, locul 13, în urcare cu cinci poziţii faţă de anul 2015, în clasamentul Global Services Location, situându-se înaintea Ungariei (locul 32), Cehiei (26) sau Ucrainei (locul 24) şi la doar trei poziţii distanţă de Polonia (locul 10).

Tendinţa ascendentă aduce cu sine și o serie de provocări pentru companiile românești, precum insuficiența resurselor umane sau nevoia de vizibilitate în regiune. OutsourcingPortal vine în întâmpinarea jucătorilor din industrie, funcționând ca un instrument de colaborare locală și regională care își propune să soluționeze mare parte din aceste provocări.

OutsourcingPortal.ro este o iniţiativă pentru crearea unei structuri de suport a companiilor locale din industria de outsourcing. Prin intermediul acestei platforme de promovare şi colaborare, obiectivul celor doi parteneri este de a susţine creşterea şi dezvoltarea la nivel global a tuturor actorilor români care activează sau se intersectează cu industria externalizării, după modelul validat deja la nivel european prin platforma internaţională OutsourcingPortal.eu. Principalii beneficiari ai acestei platforme sunt centrele SSC, BPO, ITO, Call & Contact Centers şi dezvoltatorii de aplicaţii software.

OutsourcingPortal.ro îşi propune să susţină piaţa şi să genereze o creştere susţinută a outsourcing-ului românesc prin promovarea unui dialog activ între toţi actorii din industrie, prin crearea unui puternic liant de comunicare intre sectorul public şi cel privat, prin creșterea expunerii în rândul potențialilor angajați și parteneri, dar şi prin prezentarea informaţiilor valoroase cu privire la piaţa românească de outsourcing şi la tendinţele de pe piaţa globală.

„Este foarte important ca industria de outsourcing să fie susținută de asociațiile locale, regionale și internaționale, dar și de canalele media. În ultimii șase ani, OutsourcingPortal a devenit cea mai importantă platformă web din industria de outsourcing din Polonia. În fiecare zi publicăm cele mai importante știri, reportaje, interviuri, studii de caz și informăm publicul cu privire la cele mai valoroase evenimente din outsourcing, întâlniri și seminarii. Acum, la a șasea aniversare, mulțumită partenerului nostru exclusiv – NNC Services – OutsourcingPortal se lansează oficial în România.  Impreună vom sprijini industria de outsourcing românească să crească mai repede, să comunice mai bine și să fie mai vizibilă pe harta europeană de outsourcing”, a declarat Wiktor Doktor (foto dreapta), CEO al Fundaţiei Pro Progressio din Polonia.

“Este momentul ca România să devină un brand în outsourcingul global şi NNC Services își asumă acest nou obiectiv. Este momentul ca jucătorii de pe plan local sa aibă o platformă de educare, promovare şi colaborare pentru a se dezvolta eficient pe o piaţă internaţională, declară Loredana Niculae (foto stânga), CEO, NNC Services.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0