Un experiment nou – platforma de microfinanţare online Askredit.ro

Un experiment nou – platforma de microfinanţare online Askredit.ro

Askredit IFN este o instituţie financiară nebancară fondată în februarie 2016, cu acţionariat 100% italian, care îşi propune să ofere românilor soluţii inteligente pentru nevoi ce nu pot fi acoperite rapid şi simplu de instituţiile financiare bancare. Autorizaţia de funcţionare din partea BNR a fost emisă în septembrie, iar din octombrie, compania a devenit operaţională.

„Suntem un start-up care face aici, în România, un experiment. Acţionarii companiei nu urmează un model, ci, pe baza experienţei lor din domeniul financiar, au imaginat un nou model de business, o platformă revoluţionară de microfinanţare. Noi am remarcat faptul că soluţiile financiare tind să devină astăzi din ce în ce mai interactive. Platforma askredit.ro îmbină, pe de o parte, interactivitate financiară, şi pe de altă parte, inteligenţă tehnologică. Pe askredit.ro, românii cu venit lunar constant, care aplică pentru un micro credit, se bucură simultan de mai multe avantaje: proceduri simplificate, rapiditate, mobilitate, interactivitate, transparenţă”, au declarat reprezentanţii firmei.

Pe platforma de microfinanţare www.askredit.ro, disponibilă pe web şi smartphone, clienţii au de completat formulare rezonabile şi se bucură de sprijinul unor profesionişti finaciari rapizi, de un timp de aprobare scurt (maximum 3 ore) şi de un virament prompt în contul bancar indicat sau preluarea în cash a sumei împrumutate de la una dintre casieriile Băncii Transilvania, banca depozitară a Askredit IFN.

Produsele de creditare oferite de Askredit.ro sunt doar credite online. Clienţii pot aplica pentru Credit ACUM – pentru sume cuprinse intre 100 -500 lei, cu rambursare de până la 30 de zile, destinat clientilor noi, pentru Credit SPECIAL – pentru sume cuprinse intre 100 – 800 lei, cu rambursare de până la 45 de zile, destinat clienţilor existenţi, care au beneficiat deja de creditul ACUM sau pentru Credit KOMFORT – pentru sume curpinse între 100 – 1200 lei, cu rambursare de până la 60 de zile, destinat clientilor existenţi, care au beneficiat de un credit SPECIAL. În fine, mai există şi credite de nevoi personale fără garanţie – Askredit PLUS (suma solicitată între 1.300 – 10.000 ron).

Pentru a accesa un credit, trebuiesc două documente : o copie după actul de identitate şi unul dintre urmatoarele documentele: copie extras de cont aferent contului în care se încasează salariul pentru întreaga lună precedentă, ultimul talon de pensie, ultimul fluturaş de salariu sau orice alt document din care să reiasă ultimul venit net încasat.

Pentru aceste credite online, dobânda este fixă: 1%/zi din suma solicitată la primul credit, fără alte costuri suplimentare. Începand cu urmatoarele credite, clienţii pot beneficia de o reducere de dobândă, daca au rambursat la timp creditul iniţial.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0