Accenture o numește pe Raluca Burghelea Country Managing Director pentru România

Accenture o numește pe Raluca Burghelea Country Managing Director pentru România

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 orașe, lucrând cu peste 60 de companii mari din întreaga lume pentru a transforma modul în care acestea operează.

În cei 16 ani petrecuți în cadrul Accenture, Raluca a deținut diverse roluri. În afara responsabilităților sale locale, a înființat cu succes centrul de operațiuni din Bulgaria și a condus portofoliul de Finanțe și Contabilitate al clienților de operațiuni din România, Cehia și Slovacia. Anterior, a deținut mai multe roluri de conducere, a pus bazele a numeroase centre Accenture cum este cel din Timișoara și a condus echipa de recrutare din România. Raluca este o promotoare puternică a bunăstării angajaților, a incluziunii, a diversității și a impactului pozitiv în comunitățile locale. 

Raluca îi succedă lui Gianrodolfo Tonielli, care a fost Country Managing Director al Accenture România în ultimii 5 ani. Gianrodolfo va deveni SAP Business Group Lead al Accenture pentru Italia, Europa Centrală și Grecia. El a fost parte integrantă a succesului Accenture timp de peste 30 de ani. A fost Business Lead pentru Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România. Anterior, a condus divizia de vânzări și soluții pentru Italia, Europa Centrală și Grecia, unde a semnat proiecte importante de consultanță și tehnologie. De asemenea, a deținut alte roluri strategice de vânzări și livrare în mai multe industrii. 

Raluca Burghelea și Gianrodolfo Tonielli și-au preluat noile roluri de la 1 septembrie 2023.

Accenture România oferă o gamă largă de servicii și soluții de înaltă calitate în consultanță, digital, tehnologie și operațiuni, în 6 orașe: București, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Iași și Brașov. Compania este unul dintre cei mai mari angajatori din IT și operațiuni inteligente de pe piața locală cu peste 4.000 de angajați. Aceștia deservesc companii care activează într-o gamă variată de industrii, precum industria bancară și asigurări, telecomunicații, industria auto, retail, FMCG și energie. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0