Adriana Stoian, fost Tax Manager la PwC şi Rompetrol va coordona Bulboacă & Asociaţii Tax

Adriana Stoian, fost Tax Manager la PwC şi Rompetrol va coordona Bulboacă & Asociaţii Tax

Adriana StoianFirma de avocatură Bulboacă & Asociaţii  îşi consolidează practica de consultanţă fiscală prin aducerea  Adrianei  Stoian ca Tax Partner. Adriana va coordona Bulboaca & Asociaţii Tax, o entitate care funcţionează ca un afiliat al casei de avocatură de la începutul anului 2013.

Cu o experienţă profesională ce acoperă mai mult de 16 ani în sectorul consultanţei fiscale, Adriana Stoian a coordonat proiecte semnificative ale unor corporaţii naţionale şi multinaţionale de renume din diverse domenii de activitate precum retail, farmaceutic, petrol si gaze, imobiliar, energetic etc, conform comunicatului transmis. O parte semnificativă din anii menţionaţi, Adriana Stoian a lucrat ca Tax Manager la PricewaterhouseCoopers şi la Rompetrol.

„Sunt fericită să mă alătur echipei Bulboacă & Asociaţii.  Strategiei de afaceri inovatoare a firmei Bulboaca & Asociatii m-a convins să fiu parte din aceasta şi să contribui la misiunea ei – de a crea ceva nobil prin intermediul activităţii noastre profesionale. Simt că putem construi împreună ceva pentru viitor, oferindu-le clienţilor noştri toate instrumentele necesare,  servicii juridice şi fiscale integrate în cadrul proiectelor complexe de fuziuni-achiziţii, divizări şi reorganizări, restructurări de grup, precum şi servicii de consultanţă fiscală acoperind toate domeniile, impozitul pe profit, TVA, impozitul pe venit şi asigurări sociale, impozitele şi taxele locale, etc. „, a declarat Adriana Stoian, Tax Partner.

În toamna anului trecut, Bulboacă & Asociaţii a finalizat transformarea sa organizaţională şi procesul de rebranding. Noua identitate de brand a repoziționat firma în jurul unei viziuni unice de afaceri, care să reprezinte cu mândrie România, prin intermediul serviciilor de consultanţă și asistență juridică oferite clienților locali și internaționali.

 Photo

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0