Allianz-Țiriac electrifică asigurările: primul produs auto complet creat pentru mașinile electrice

Allianz-Țiriac electrifică asigurările: primul produs auto complet creat pentru mașinile electrice

  • Asigurarea include acoperiri și clauze speciale pentru autoturismele electrice
  • Una din cinci mașini electrice din România era deja asigurată la Allianz-Țiriac, la finalul lui 2021
  • Numărul autoturismelor electrice va crește de peste 6 ori până în 2025, conform estimărilor 

Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai mari asigurători din România, a dezvoltat primul produs de asigurare auto complet (asigurarea RCA și Casco), destinat autoturismelor electrice și hybrid plug-in.

Asigurarea My Electric Car este disponibilă în 4 pachete și oferă, în funcție de pachetul selectat, acoperire pentru:

  • bateria electrică în caz de accident, incendiu, furt sau avarii accidentale
  • echipamentele de încărcare: cablurile de încărcare, wallbox-ul (încărcătorul) și adaptoarele pot fi asigurate în caz de furt, incendiu, explozie și avarii accidentale
  • asistență rutieră în cazul descărcării bateriei: încărcare mobilă, tractare, mașină la schimb, transport până la cea mai apropiată stație de încărcare, pentru continuarea călătoriei.

„Proprietarii de autoturisme electrice au nevoi foarte specifice. Produsul nostru răspunde acestor cerinte și le permite să facă cu încredere tranziția către vehicule sustenabile, cu asigurarea auto potrivită. La Allianz-Țiriac, vrem să ii ajutăm pe oameni să fie confortabili cu trecerea la vehiculele electrice și să reducem astfel împreună impactul asupra mediului”, a declarat Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare în cadrul Allianz-Țiriac. 

Asigurarea dedicată autoturismelor electrice poate fi achiziționată direct de pe allianztiriac.ro, în câteva minute, printr-un proces simplu, intuitiv, de cotare și cumpărare, dar și prin intermediul partenerilor de distribuție Allianz-Țiriac. 

Notificarea daunelor se poate efectua online, pe allianztiriac.ro, iar prin intermediul serviciului Claims Tracker, ce poate fi accesat oricând de pe telefon, desktop sau tabletă, clienții au acces la informații și actualizări 24/7, în timp real, despre dosarul de daună.

Autoturismele electrice și hybrid au ajuns să reprezinte 20% din înmatriculările totale din România. Estimările Allianz-Țiriac arată că până în 2025 piața autoturismelor electrice va crește de peste 6 ori. La finalul anului 2021, una din cinci mașini electrice era deja asigurată la Allianz-Țiriac. 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0