Asigurările RCA de la Leader Team Broker pot fi cumpărate și prin aplicația 24pay, fără costuri suplimentare

Asigurările RCA de la Leader Team Broker pot fi cumpărate și prin aplicația 24pay, fără costuri suplimentare

  • Clienții pot găsi în aplicația 24pay oferte de polițe RCA la prețuri accesibile de la cei 7 asigurători cu care Leader Team Broker are parteneriate.
  • Polițele RCA de la Leader Team acoperă, conform legii, avariile cauzate altor vehicule participante la trafic, cazurile de deces sau de vătămări corporale etc.; în plus, în aplicația 24pay, clienții au și posibilitatea achiziționării clauzei de decontare directă.
  • Leader Team Broker de Asigurare oferă, totodată, consultanță gratuită în caz de daună și asistență la deschiderea dosarului de daună.

Asigurările de răspundere civilă auto (RCA) emise de Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, sunt disponibile, începând din luna martie, și în aplicația 24pay, unde cei interesați pot cumpăra, simplu și rapid, polița dorită printr-o simplă scanare a buletinului și a talonului mașinii.

Astfel, utilizatorii aplicației 24pay pot obține, prin intermediul platformei, toate ofertele de polițe RCA pe care Leader Team Broker le distribuie împreună cu partenerii săi, iar în final o vor alege pe cea care li se potrivește cel mai bine. 

Pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a putea cumpăra polița sunt simpli, procesul fiind foarte facil. Documentele necesare cumpărării poliței (talonul mașinii și cartea de identitate a proprietarului) se scanează prin aplicație, după care clienții  selectează oferta de asigurare dorită, efectuează plata și primesc polița instant, pe mail. 

Totodată, clienții vor fi informați prin email și prin aplicația 24pay cu privire la expirarea poliței de asigurare cu 30, respectiv, 7 zile înainte, pentru a-și putea prelungi asigurarea.

”Ne bucurăm că am lansat parteneriatul cu PayPoint România, respectiv, ne-am înrolat în aplicația 24pay, acest lucru reprezentând pentru Leader Team Broker o oportunitate de a veni și mai aproape de clienți și de a le pune acestora la dispoziție posibilitatea de a accesa oricând oferta noastră de polițe RCA. Este un proces foarte simplu, intuitiv, care oferă opțiunea ca, doar din câțiva pași, orice proprietar de autoturism, persoană fizică, să își poată asigura rapid mașina. Avantajul de a achiziționa o poliță de răspundere civilă auto de la Leader Team Broker prin aplicația 24pay este acela că, la noi, clienții găsesc oferte de la 7 dintre cei mai importanți asigurători RCA de pe piața locală, la prețuri accesibile”, a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de Asigurare.

Parteneriatul dintre PayPoint și Leader Team Broker a venit natural, pentru că scopul nostru comun este să oferim servicii sigure și cât mai diverse clienților noștri. Posibilitatea achiziției poliței RCA prin intermediul aplicației 24pay, în doar câțiva pași simpli, ne aduce și mai aproape de cei care aleg să folosească soluția noastră de plată instant și să salveze timp prețios. Suntem încântați de înrolarea în aplicația noastră a companiei Leader Team Broker, împreună cu care dorim să dezvoltăm un parteneriat durabil pe mai multe segmente de asigurări, pe măsură ce ne extindem serviciile”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Polițele RCA achiziționate de la Leader Team Broker acoperă avariile cauzate altor vehicule participante la trafic, cazurile de deces sau de vătămări corporale care necesită sau nu spitalizare, eventualele distrugeri de bunuri. Totodată, ofertele includ și clauza de decontare directă, un serviciu care poate fi achiziționat împreună cu polița RCA şi care permite repararea mașinii la asigurătorul clientului, dacă acesta este implicat într-un accident rutier și vina nu a fost a lui şi doar dacă sunt întrunite cumulativ câteva condiții. Leader Team Broker de Asigurare oferă, totodată, consultanță gratuită în caz de daună și asistență la deschiderea dosarului de daună. 

Leader Team Broker și-a consolidat, anul trecut, poziția de jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, după o creștere cu 25% a valorii totale a primelor intermediate, până la 9,5 milioane de euro – o nouă cifră record în istoria companiei. În prezent, un sfert din totalul asigurărilor vândute de Leader Team Broker de asigurare îl reprezintă polițele RCA, pe locul al doilea după asigurările facultative CASCO.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0