Bancpost şi Camerata Regală lansează proiectul „Şansa ta de afirmare”

Bancpost şi Camerata Regală lansează proiectul „Şansa ta de afirmare”

auratomaBancpost și Camerata Regală lansează concursul „Șansa ta de afirmare”, o competiție adresată elevilor din clasele IX – XII ce studiază muzica în cadrul celor 17 licee de profil din țară. Proiectul este dezvoltat în baza parteneriatului pe care Bancpost îl are cu orchestra Camerata Regală, colaborare inițiată încă din 2015.

„Bancpost continuă să se implice în mod activ în susținerea culturii, iar parteneriatul cu Camerata Regală vine să sprijine angajamentul nostru de a contribui la promovarea acesteia în rândul publicului larg, dar și de a crea oportunități de afirmare pentru tinerii talentați. În cadrul competiției pe care am lansat-o, aceștia vor avea astfel șansa de a interpreta opere clasice alături de orchestra Camerata Regală, pe o scenă reprezentativă pentru cultura românească. Ne bucurăm astfel sa descoperim tineri talentaţi, pe care dorim să îi vedem cântând pe marile scene ale lumii”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare Bancpost.

Astfel, elevii din cele 17 licee de muzica din țară sunt invitati sa trimită până la data de 15 mai, la adresa SansaTa@bancpost.ro, un film de minimum 5 minute, în care să interpreteze la instrumentul pe care îl studiază un fragment dintr-o lucrare muzicală, însoțit de o scurtă prezentare (vârsta, ce studiază, la ce competiţii a mai concurat, ce premii a luat).

Toate înregistrările video înscrise în competiție vor fi vizionate de către o comisie formată din reprezentanţi ai Cameratei Regale și ai Bancpost până la data de 22 mai. Aceștia vor alege 3 câștigători care vor interpreta alături de Camerata Regală în stagiunea 2016-2017, pe o scenă reprezentativă din București. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 25 de mai, dar și în cadrul concertului pe care Camerata Regală îl va susține în data de 29 mai, la Ateneul Român.

Colaborarea Bancpost – Camerata Regală face parte dintr-un program mai amplu de promovare și sustinere a culturii și tinerelor talente românești, acțiuni reunite în cadrul platformei de educație #bancpostpentrucultura. și presupune o serie de concerte în cadrul Stagiunii Regale 2015/2016.

Camerata Regală a fost fondată în 2009 și se află sub patronajul Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Ansamblul a colaborat cu personalități marcante din peisajul muzical: dirijorii Jin Wang, Enrique Garcia Asensio, Cristian Mandeal, Wolfgang Doerner, Horia Andreescu, violoniştii Rony Rogoff, Alexandru Tomescu, Cristina Anghelescu, Ioana Goicea, Rebekka Hartman, sopranele Nelly Miricioiu, Irina Iordăchescu, contratenorul Florin Cezar Ouatu, pianistul Roberto Plano, Flautiştii Ion Bogdan Ştefănescu, Matei Ioachimescu. Datorită nivelului artistic ridicat, au avut șansa de a evolua în cadrul unor evenimente prestigioase: Festivalul Internațional George Enescu și Festivalul Internațional Sergiu Celibidache.

Bancpost este o bancă universală importantă în România cu o prezență de 25 de ani pe piața locală și o rețea de 147 de unități și 7 centre de afaceri. Banca gestionează un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienți corporativi, de retail și instituționali, pentru care oferă o gamă variată de soluții financiar-bancare eficiente și flexibile. Bancpost acordă finanțare companiilor atât din surse proprii, cât și prin intermediul liniilor de credit puse la dispoziție în parteneriat cu diverse instituții financiare internaționale. Bancpost este totodată unul dintre liderii pieței locale de carduri și a dezvoltat rețele extinse de peste 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri și 192 APS-uri care oferă acces comod și permanent la serviciile băncii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea și acceptarea la plată a cardurilor de credit, fiind de asemenea și reprezentant VISA și MasterCard. În acord cu angajamentul său de a sprijini performanța și valorile romanești, Bancpost a devenit începând cu anul 2015 Sponsor Oficial al FRF (Federația Română de Fotbal) și al Echipei Naționale de Fotbal.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0