Bursa de Valori București lansează alături de ARIR primul NFT de tip artă digitală

Bursa de Valori București lansează alături de ARIR primul NFT de tip artă digitală

Bursa de Valori București (BVB) și Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR) anunță lansarea primelor Non-Fungible Token (NFT) din piața de capital românească sub formă de artă digitală, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la înființarea Asociației ca promotor a celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii.

„Bursa de Valori București, în calitate de membru fondator ARIR, se alătură inițiativei ARIR de a sărbători 5 ani de la înființare prin lansarea colecției de NFT-uri aniversare. Este un proiect special, inovator și ne bucurăm să fim parte din el alături de alți membri ai acestei asociații care crește zilnic și ține pasul cu tendințele tehnologice. NFT-ul de tip artă digitală creat de BVB și ARIR transpune în mediul digital, folosind tehnologia blockchain, imaginea și sloganul bursei. Mulțumim pe această cale și echipei tinere de designeri care a lucrat la acest NFT dedicat BVB și ne-a ajutat să ajungem astfel, și la publicul interesat de tehnologiile de ultimă generație.”, a declarat Adrian Tănase, Director General Bursa de Valori București.

Ilustrația NFT-ului reprezintă două personaje centrale: un robot din viitor personificând BVB și un tânăr la început de drum, plin de aspirații pentru un viitor de succes. Scările din fundal ilustrează ascensiunea tânărului în evoluția sa. Cu fiecare treaptă parcursă, cu fiecare ușă deschisă către lumea burselor (simbolizând companiile listate), cu fiecare investiție în aceste companii, tânărul progresează și se maturizează, apropiindu-se tot mai mult de viitorul de succes.

NFT-ul de tip artă digitală BVB & ARIR este realizat de Upcrafty. Brand-ul Upcrafty este un brand nou, prezent pe piață de doar 8 luni și este fondat de către antreprenorul Andrei David și artista Szilagyi Valentina. Upcrafty se axează pe două domenii principale de activitate: design și dezvoltare web, precum și ilustrații și animații sub marca Upcrafty Visual Arts.

„Ne-am propus o celebrare inedită în acest an, cu ocazia aniversării de 5 ani a ARIR. Astfel, am salutat deschiderea Bursei de Valori București de a adopta noi tehnologii și de a utiliza NFT-urile pentru un proiect de comunicare cu investitorii. Credem că odată listată, orice companie are ca obiectiv creșterea, dezvoltarea și inovarea, utilizând înalte standarde de transparență. Susținem performanța companiilor listate prin proiecte concrete dedicate lor, membrilor noștri.”, a declarat Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR.

NFT-ul BVB & ARIR este realizat în parteneriat cu Webit Labs, o companie activă în domeniul blockchain.

Cu ocazia lansării acestui proiect, adresăm invitația acționarilor și investitorilor BVB  să participe la tombola dedicată până la 20 noiembrie pe https://ir-romania.ro/ro/NFT/ pentru a câștiga un NFT BVB & ARIR și pentru a participa la GALA aniversară organizată de ARIR în data de 23 noiembrie. La linkul anterior puteți vizualiza NFT-ul BVB & ARIR alături de NFT-urile create de ARIR în parteneriat cu alte companii listate la bursă.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0