Christopher Shonn este noul Senior Advisor al companiei Avison Young București

Christopher Shonn este noul Senior Advisor al companiei Avison Young București

David Canta, Managing Partner Avison Young București, anunță recrutarea lui Christopher Shonn (foto) în funcția de Senior Adviser al diviziei de Capital Markets. Având o experiență bogată în în sectorul imobiliar pe piețele din Europa Centrală și de Est, Christopher Shonn se va concentra pe strategia de dezvoltare și transaction management pentru clienții de investment ai companiei din România.

„Suntem încântați să îl avem în echipa noastră pe Christopher Shonn, unul dintre cei mai experimentați consultanți internaționali în sectorul imobiliar din România. Venirea lui Christopher e o reconfirmare a strategiei AY de a atrage profesioniști de cel mai înalt nivel care să își pună expertiza la dispoziția clienților nostri. Nu în ultimul rând, el va fi un mentor extraordinar pentru tinerii profesioniști din echipă și un ajutor important pentru celelalte linii de business”, declară David Canta, Managing Partner Avison Young București.

Christopher Shonn, licențiat în management și economie al Universității Rider din New Jersey, SUA, are o experiență de 23 de ani în sectorul imobiliar din Europa Centrală și de Est. El cunoaște foarte bine piața din România, în care activează încă din anul 1996 în calitate de consultant, director de dezvoltare și manager de active la companii precum Colliers, Erste si Argo Capital.

„Sunt încântat să mă alătur echipei Avison Young și programului agresiv de expansiune aici, în București, cât și în restul țării. Sunt nerabdător să contribui la strategia de dezvoltare care să clădeasca pe succesul atins în această piață într-o perioada atât de scurtă. De asemenea, voi colabora cu colegi din alte țări pentru a servi într-un mod cât mai bun clienții din România”, spune Christopher Shonn, noul Senior Advisor al companiei Avison Young București.

Avison Young este compania imobiliară cu cea mai rapidă dezvoltare din lume în sectorul de servicii commercial real estate. Fondată în 1978 și deținută de directorii săi, compania Avison Young are sediul central în Toronto, Canada, și este recunoscută pentru cultura sa antreprenorială și colaborativă. Are peste 2.600 de angajați care lucrează în 82 de birouri din țări precum Canada, SUA, Germania, Mexic, Marea Britanie sau România. Compania Avison Young oferă servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de leasing, finanțări și împrumuturi ipotecare pentru proprietăți hoteliere, de birouri, retail, industriale și rezidențiale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0