Clinica Columna a investit 300.000 de euro pentru asigurarea tratamentelor anti-îmbătrânire

Clinica Columna a investit 300.000 de euro pentru asigurarea tratamentelor anti-îmbătrânire

Clinica Columna, unul dintre cele mai mari centre de reproducere umană asistată din România, aduce în exclusivitate în țara noastră și în sud estul Europei, un brand global în terapii intravenoase de hidratare, anti-aging și detoxifiere. Investiția inițială, de 300.000 de euro, a implicat achiziționarea francizei REVIV și deschiderea unei noi clinici într-o zonă de lux a Capitalei.

Investitorii estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro pentru 2019, planul de dezvoltare urmărind extinderea în alte trei orașe mari din România, dar și în capitale ale unor țări din Sud Estul Europei. Clinica din București se alătură astfel unui lanț de peste 35 de centre în toată lumea, în orașe precum New York, Las Vegas, Miami, Johannesburg, Toronto, Hong Kong, Londra și Sydney. REVIV este liderul mondial ca furnizor de servicii wellness prin terapii I.V. și injecții stimulante și oferă servicii în peste 16 țări de pe 5 continente.

Situată pe Bulevardul Primării 29, Clinica REVIV oferă tratamente de hidratare împotriva îmbătrânirii, pentru detoxifierea organismului, curăță organele vitale, îndepărtează simptomele gripei și răcelii, contribuie la procesul de slăbire, reduce efectele stresului și ajută la sănătatea pielii, părului și unghiilor. Durata unui tratament este de aproximativ 20 de minute, iar costurile pornesc de la 135 de lei și pot ajunge până la 1.300 de lei.

Ne-am hotărât să investim în acest tip de tratament pentru că a dat rezultate foarte bune peste tot în lume. În afara beneficiilor de hidratare și detoxifiere, terapiile au rezultate în ceea ce privește recuperarea în timpul tratamentelor împotriva cancerului, boala Lyme, autismului, toxicității cu metale grele, bolii autoimune, fertilității bărbatului etc.”, a declarat Nicoleta Zamfir (foto), CEO, Clinica Columna.

Concepută în anul 2010 de patru medici specializați în medicina de urgență și traumatologie, cu peste 40 de ani de experiență în tratarea deshidratării și refacerea nivelurilor energetice, terapia IV oferă 100% beneficii și produce o recuperare efectivă după deshidratarea și scăderea energiei. Ajută la detoxifiere și creșterea vigilenței imunitare, la curățarea organismului, permite slăbirea metabolică naturală, reduce incidenta bolilor virale și a răcelilor. De asemenea, dă un impuls sistemului imunitar și nivelului general de energie. REVIV Wellness oferă toată gama de vitamine esențiale care, prin terapiile I.V. și shot-urile injectabile, ajung direct acolo unde sunt necesare. Eliberarea intravenoasa a fluidelor și agenților wellness prin perfuzie este cea mai eficientă metodă pentru a rehidrata și revitaliza organismul cu vitamine esențiale, deoarece acestea sunt administrate direct în fluxul sanguine iar absorbție a acestor elemente esentiale este de 100%.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0