Clienţii Raiffeisen Bank pot utiliza şi ATM-urile Euronet

banci4Clienţii Raiffeisen Bank îşi pot folosi cardurile de debit şi de credit şi la ATM-urile Euronet, unde pot să depună numerar în contul de card, plătească facturi, să-şi încarce cartele de telefonie mobilă, să obţină mini-extrase de cont sau să schimbe PIN-ul, în aceleaşi condiţii ca la bancomatele băncii.

Pentru depunerea de numerar în contul de card, comisionul este 0.

„Euronet este singurul furnizor din România care oferă acest model de reţea independentă de ATM-uri şi ADT-uri tip «shared». Acest model permite băncilor să-şi extindă punctele de prezenţă în locaţii traficate intens, să-şi eficientizeze operaţiunile şi să beneficieze de reduceri de costuri, fără investiţii suplimentare, pentru a servi mai bine nevoile clienţilor”, a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet România, citată într-un comunicat de presă.

„Noul acord de colaborare dintre Raiffeisen Bank şi Euronet va diversifica accesul clienţilor la servicii bancare de calitate. Astfel, posesorii de carduri de debit sau de credit Raiffeisen Bank pot utiliza reţeaua de Depomate Euronet fără niciun comision şi au aceleaşi beneficii ca la automatele de depunere numerar care aparţin băncii: plata facturilor, posibilitatea de achiziţie de coduri de reîncărcare Orange, Vodafone şi Cosmote, mini-extras de cont şi schimbarea PIN-ului”, a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Depomatele Euronet  sunt în prezent localizate în oraşe importante din România, iar firma va continua să îşi extindă această reţea şi în 2013 pentru a-şi asigura o prezenţă optimă în toată ţara.

Euronet este cel mai mare dezvoltator de reţele independente de ATM-uri din Europa Centrală şi de Est. Contractul dintre Raiffeisen şi Euronet este al 5-lea contract de participare la reţeaua independentă din România.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0