Clinica Dentară Victoria, excelență în servicii stomatologice în 6 locații din sudul României

Clinica Dentară Victoria, excelență în servicii stomatologice în 6 locații din sudul României

2022 a fost pentru Clinica Dentară Victoria un an dedicat dezvoltării și inovațiilor. Grupul și-a dublat numărul de clinici față de 2021, adăugând clinici noi în București, Craiova și Târgoviște, alături de cele prezente în Pitești, Râmnicu Vâlcea, și Slatina. Astfel, Grupul a ajuns la 6 clinici moderne și peste 50 specialiști în echipa medicală.

Investiții de peste 2 mil. EUR au adus mai aproape de pacienți stomatologia viitorului: digitalizată, cu tehnologie de ultimă generație pusă în operă de medici specializați, la curent cu cele mai noi tehnici.
Totodată, în acest an a devenit funcțională o nouă platformă IT dezvoltată intern, prin intermediul căreia este urmărită foarte detaliat execuția planurilor de tratament. În particular, noua platforma IT asigură fiecărui pacient deplină transparență cu privire la procedurile stomatologice efectuate, costul acestora sau programările în curs.

De altfel, inovațiile aduse de Clinica Dentară Victoria pe piața serviciilor de profil nu se opresc aici. Rețeaua de Clinici Dentare Victoria a dezvoltat un sistem centralizat de diagnosticare, unic în România. Concret, este vorba despre un Consiliu Medical virtual, compus din medici cu mare experiență, care asigură diagnosticarea uniformă, dinte cu dinte, pentru fiecare pacient. Pe baza acestor diagnostice, specialiștii din cele șase locații stabilesc planurile de tratament. Astfel, pacienții au certitudinea că primesc cele mai bune soluții, de la specialiști din întreaga rețea, în oricare din cele șase locații.

„În cei 9 ani de la lansarea primei clinici, dezvoltarea rețelei Victoria a fost mereu ghidată și în concordanță cu schimbările din domeniu, fiind printre primele clinici stomatologice din România care au adoptat un sistem avansat de departamente. Specialiștii noștri, riguros selectați grație procedurilor de lucru specifice, sunt medici dornici de perfecționare continuă, care aderă la viziunea și valorile grupului, care pun grija pentru pacient pe primul loc”, a menționat Daniel Dragomir, fondatorul grupului Clinica Dentară Victoria.

Clinicile din rețeaua Victoria sunt gândite ca one-stop-shop: pun la dispoziția pacienților, într-un singur loc, toate dotările necesare realizării investigațiilor privind sănătatea orală (scanner intraoral, radiologie digitală, computer tomograf), scutindu-i pe aceștia de alte deplasări și reducând la minimum timpul necesar pentru diagnosticarea și stabilirea planului de tratament.

Totodată, având și propriul laborator de tehnică dentară integrat cu clinicile din rețea, comunicarea între medic, tehnician și pacient este rapidă, iar tratamentele sunt net superioare față de cele realizate prin metodele stomatologiei tradiționale. Colectivul de tehnicieni dentari execută toate tipurile de lucrări, de la cele mai simple până la cele mai complexe, folosind cele mai noi echipamente, respectând toate etapele și standardele de calitate, astfel încât să obțină rezultatele dorite de pacient, de fiecare dată.

Prin acest mix de dotări de ultimă generație, digitalizare și servicii complete, obiectivul principal este rezolvarea nevoilor medicale ale pacienților la cel mai înalt nivel de calitate și performanță, ținând cont, în același timp, și de posibilitățile financiare ale acestora.
Prima clinică dentară Victoria a fost deschisă în 2013, la Pitești. Clinica, dispusă pe trei etaje, a fost modelul de test pentru un mod de lucru bazat pe noile tehnologii. Încă de la început s-a conștientizat importanța pe care acestea o au în eficientizarea procedurilor și valorificarea expertizei medicilor specialiști, fapte ce duc la o reducere, per total, a costurilor pentru pacienți. Cum acest mod de lucru s-a dovedit unul de succes, a urmat deschiderea clinicilor din Râmnicu Vâlcea și Slatina.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0