Cotidianul – total provider de informaţii şi catalizator pentru business

Cotidianul – total provider de informaţii şi catalizator pentru business

Recent, la sediul publicaţiei Cotidianul din str. Parângului din Bucureşti, a fost organizată o seară inedită de jurnalistică și business, desfășura pe holurile, în birourile și studioul tv al redacției.

Redacţia a trecut la face-lifting-ul ziarului tipărit și a lansat un proiect unic în România: o platformă de business to business bine articulată, deținută de o publicație autohtonă, Business to business by Cotidianul, un agregator al oamenilor de afaceri și al oportunităților de colaborare între aceștia.

După lansările izbutite ale Dosarelor Cotidianul, iată că am trecut la o revizuire a formatului ziarului tipărit şi la o altă faţă a website-ului nostru, mult mai înviorată şi mai dinamică. Sperăm să fim şi mai convingători astfel şi să ne apropiem tot mai mulţi cititori”, a spus Cornel Nistorescu (foto), directorul ziarului.

Adevărat, a fost prezenta noua platformă a site-ului de știri Cotidianul.ro, o publicație modernă, pentru oameni cu status clasic. Reportaje video dinamice, infografice interactive, cartografierea informațiilor economice, analize statistice și instrumente grafice de business – toate acestea, disponibile pentru cititori din toamna lui 2017.

Alături de echipa redacţională, au fost prezenţi o parte din prietenii brandului Cotidianul din provincie şi din Bucureşti, oameni politici, jurnalişti şi reprezentanţi ai mediului de business. Seara s-a încheiat în clinchetul paharelor umplute generos de Grupul Alexandrion, un partener de cursă lungă al ziarului.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0