Credit Europe Bank lansează ”Creditul ACASĂ”

Credit Europe Bank lansează ”Creditul ACASĂ”

Credit Europe Bank lansează o ofertă de creditare imobiliară în lei cu dobândă avantajoasă și zero comisioane. Produsul ”Creditul ACASĂ” se adresează clienților care doresc să achiziționeze o locuință sau să refinanțeze un credit contractat cu același scop.
Credit Europe Bank oferă prin ”Creditul ACASĂ” o dobândă avantajoasă, perioadă maximă de rambursare de 30 de ani, avans minim de 15% și zero costuri în ceea ce privește comisionul de analiză de dosar.
Prin oferta pentru investiții imobiliare ”Creditul ACASĂ”, Credit Europe Bank dorește să își susțină clienții atunci când aleg o casă nouă. Produsul vine cu o serie de beneficii și, mai mult decât atât, pentru deținătorii de CardAvantaj, card de salariu sau alte tipuri de carduri de credit emise de Credit Europe Bank, am creat o ofertă specială în ceea ce privește rata dobânzii variabile.
Nu în ultimul rând, celor cărora li se aprobă creditul, le-a fost concepută o oferă de MasterCard Debit cu un comision zero de administrare a contului curent pe toată durata de viață a contului și o serie de alte avantaje valabile până la finalul anului.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0