Deloitte: Companiile specializate în tehnologii curate pot aplica pentru programul EU Business Avenues

d

Companiile specializate în tehnologii curate sunt invitate să aplice pentru o misiune de afaceri de o săptămână în Singapore și Vietnam, în cadrul programului EU Business Avenues finanțat de Comisia Europeană, anunţă Deloitte într-un comunicat de presă.

Evenimentul va avea loc între 15 și 19 iunie 2015, iar data-limită pentru depunerea aplicațiilor este 13 februarie 2015. Participanții vor avea acces la cele mai noi informații din piață și consiliere, precum și întâlniri cu companiile interesate din domeniu, atât în Singapore cât și în Vietnam.

Principalele arii de interes în Singapore vor fi soluții pentru purificarea apei și managementul deșeurilor, controlul poluării și reciclarea, în timp ce în Vietnam accentul se va pune pe metode de purificarea apei și managementul deșeurilor. Cea de-a doua parte a misiunii se concentrează pe energii regenerabile, atât pentru Singapore cât și pentru Vietnam și pe rețele inteligente și eficiență energetică doar în Singapore.

Criterii de eligibilitate:

-Companiile trebuie să fie active de cinci ani și să poată demonstra rezultate financiare pe o perioadă de trei ani;

-Să aibă acționariat integral sau parțial din UE și să aibă obiectele principale de activitate în UE;

-Să fie active sau operaționale în tehnologii curate, mediu, energie regenerabilă sau eficiență; energetică, fie ca producător, subcontractor sau companie care să dezvolte propriile tehnologii;

-Să dovedească interes pentru dezvoltarea afacerii pe piețele din Sud-Estul Asiei;

-Să aibă o cifră de afaceri și un număr de angajați suficiente pentru a pătrunde pe piețele din Sud-Estul Asiei cu succes.

Programul acoperă 80% din costurile cu serviciile personalizate de până la 1600 de EUR și sprijin financiar cu cazarea de până la 1.000 EUR.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0