Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr.9 pentru obligațiunile emise de INTERNATIONAL INVESTMENT BANK

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr.9 pentru obligațiunile emise de INTERNATIONAL INVESTMENT BANK

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 15.01.2021, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr.9 pentru obligațiunile emise de INTERNATIONAL INVESTMENT BANK (simbol IIB21). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr.9, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 87,50 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 23.12.2020.

Pentru obligatarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în contul participantului respectiv.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0