Edenred estimează adopția în număr mare a soluției Edenred Cadou ca beneficiu de Paște pentru angajați

Edenred estimează adopția în număr mare a soluției Edenred Cadou ca beneficiu de Paște pentru angajați

  • Anul trecut, angajații care își aleg singuri beneficiile au cheltuit peste 10% din bugetele alocate de angajatori pentru achiziția de tichete cadou, conform Benefit, o companie Edenred. 

Companiile vor continua să acorde angajaților al doilea cel mai dorit beneficiu extrasalarial: tichetele cadou. Majoritatea va opta pentru valoarea nominală maximă până la care tichetele cadou sunt scutite de contribuțiile sociale și de la plata impozitului pe venit, stabilită, în prezent, la 150 de lei pentru fiecare angajat, precum și pentru fiecare copil minor al acestuia, pe eveniment.

Anul trecut, a avut loc o schimbare masivă a locului și modului în care angajații lucrează, iar temerile că productivitatea acestora va scădea dacă nu merg fizic la birou au fost combătute la nivel general.

„Noul model de lucru se va impune și într-o lume post-pandemică, iar asta va produce schimbări în politicile de motivare și retenție practicate de companii. Dacă, anterior, echipele se reuneau fizic la birou și aveau activități împreună, acum tehnologia și beneficiile extrasalariale vor fi soluțiile pentru a menține engagement-ul în rândul angajaților remote.

Pachetele de beneficii fixe oferite de angajatori vor deveni, astfel, mai complexe și vor include cât mai multe dintre soluțiile deductibile disponibile în piață. Deja vedem un interes foarte mare din partea angajatorilor de a oferi beneficii la valoarea nominală maximă”, spune Dana Sîntejudean, Director Regional Edenred Central Europe.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0