Nordis Group își lansează  propria agenție de turism

Nordis Group își lansează propria agenție de turism

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, anunță extinderea portofoliului prin lansarea Nordis Travel, propria agenție de turism. Aceasta se adresează persoanelor care își doresc vacanțe de lux și servicii exclusiviste și propune un nou stil de a face turism, bazat deopotrivă pe eleganță și rafinament, cât și pe siguranța și predictibilitatea călătoriilor în vreme de pandemie. Investiția inițială, de peste 500.000 de euro, a fost făcută în echipă (personal extrem de calificat) și tehnologie (sisteme de rezervări, avansuri și depozite pentru companii aeriene si hoteluri). Pentru primul an de activitate sunt preconizate vânzări de pachete turistice în valoare de peste 7 milioane de euro.

În primele trei luni, peste 400 de turiști români au plecat deja în vacanțe prin Nordis Travel în destinații precum Maldive, Republica Dominicană, Egipt, Monaco, Dubai, Elveția sau Tur-cia. Alte destinații căutate sunt Seychelles, Mexic, Punta Cana, Kenya, Zanzibar, Grecia, Croația, Spania și Cipru. Există și programe speciale pentru turism intern, cu cazare în condiții speciale de tip chateau, de 4 și 5 stele.

Costurile pentru un sejur pot începe de la 1.000 de euro, în destinații precum city-break in Istanbul, și pot ajunge la 50.000 de euro în Maldive. Nordis Travel oferă de asemenea cro-aziere de lux, experiențe la superlativ precum aventuri și safari în peisaje sălbatice și circuite de colecție în care sunt vizate obiective istorice și culturale de văzut măcar o dată în viață. Un serviciu foarte apreciat, spun reprezentanții agenției, îl reprezintă zborurile tip private jet & helicopter, o variantă foarte potrivită pentru a evita aglomerația din aeroporturi și din avioanele de linie.

Anca Drugan, Managing Partner & CEO Nordis Travel, explică preferințele noului tip de turist din vreme de pandemie și modul în care acestea sunt satisfăcute: „Turiștii sunt dornici să călătorească, să se bucure, iar prima întrebare este „unde pot pleca?”. Noi stăm de vorbă cu ei, pentru a înțelege cât mai precis ce își doresc, și îi sprijinim să își atingă visul cu mâna. Le oferim consultanță pentru fiecare destinație în parte și ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, de la completare formularelor, până la rezervarea meselor la restaurante, evenimente speciale, bilete la concerte, check-in și orice doleanțe au în materie de concierge. Le învățăm tabieturile și le pregătim vacanțele până la cel mai mic detaliu, astfel încât principala lor preocupare să fie aceea de a se bucura de timpul lor. De asemenea, beneficiază de tot suportul nostru pentru returul de la destinație. Știm că fiecare client are preferințele lui, este unic, și ne comportăm cu ei ca atare”, a declarat Anca Drugan.

Pentru Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group, business-ul noii agenții se bazează pe trei atuuri majore: forța Nordis Group, experiența echipei de turism conduse de Anca Drugan, Manag-ing Partner & CEO Nordis Travel, respectiv adaptarea ofertei la restricțiile impuse de pan-demie și la nevoile turiștilor. „Avem în vedere nevoia oamenilor de a avea siguranță, confort și cât mai mult timp pentru ei înșiși, lucru pe care îl întâlnim mereu la toți clienții Nordis Group”, a declarat Vladimir Ciorbă.

La rândul lui, Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group, spune că Nordis Travel a apărut „din dorința de a investi în România și a le oferi turiștilor servicii premium, de a duce turismul la un alt nivel”.

„Nordis Travel reprezintă cursul firesc pe care îl parcurge Nordis Group în domeniul ospital-ității și al turismului. Construim hoteluri și clădiri rezidențiale de 5 stele în cele mai renumite stațiuni din țară și intenția noastră este să punem România pe harta destinaților mondiale de lux”, a mai spus Emanuel Poștoacă, care a adăugat că un obiectiv important al agenției Nordis Travel este turismul de incoming, cu operare charter din vestul și nordul Europei. „Oaspeții fiecărui hotel Nordis Group vor beneficia de servicii de concierge de 5 stele”, a adăugat Emanuel Poștoacă.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvol-tarea ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architec-ture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0