eToro: NVIDIA raportează venituri cu 20% mai mari în T1

eToro: NVIDIA raportează venituri cu 20% mai mari în T1

Josh Gilbert, analist de piață eToro

Pentru Nvidia nu a existat prea mult spațiu pentru erori în acest trimestru, au primit mesajul. Câștigurile din primul trimestru au fost susținute în principal de veniturile din sectorul de Data Center, care au înregistrat un salt de 14%, ajutând firma sa compenseze performanțele slabe din segmentul său de jocuri. În plus, venitul net a depășit așteptările cu aproape 20%, subliniind și mai mult performanța robustă a firmei.

Acțiunile Nvidia au urcat cu peste 100% în 2023 datorită entuziasmului investitorilor în jurul inteligenței artificiale, iar previziunile producătorului de cipuri pentru al doilea trimestru arată că afacerile sale vor continua să prospere pe măsură ce dezvoltă și mai mult software-ul de inteligență artificială. Estimările sale privind veniturile sunt de 11 miliarde de dolari în al doilea trimestru, depășind estimările analiștilor, cifrate la 7,18 miliarde de dolari.

Tehnologia inteligenței artificiale este încă în fază incipientă. Acest lucru oferă o mulțime de oportunități pentru Nvidia, în timp ce continuă să beneficieze de electrificarea vehiculelor, de tranziția către tehnologia cloud, precum și de faptul că este lider pe piața cipurilor pentru PC-uri și jocuri. Investitorii sunt foarte bine răsplătiți pentru încrederea lor.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0