Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM, care includ acum beneficii suplimentare

Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM, care includ acum beneficii suplimentare

Libra Internet Bank vine cu o variantă îmbunătățită a pachetelor de cont curent dedicate IMM, cu avantaje mai clare, în funcție de profilul companiilor. Astfel, Rise IMM este conceput pentru firmele care au activități în special în România. Shine IMM are pe lista beneficiilor inclusiv încasările și plățile în Euro, fiind ideal pentru firmele aflate în proces de extindere și care au parteneriate comerciale la nivel european.
„Libra Internet Bank oferă tehnologie bancară de top și a demonstrat eficiență operațională. Am încorporat aceste atuuri în pachetele dedicate IMM, care includ toate operațiunile necesare desfășurării activității. Prin Rise IMM sau Shine IMM, toată lumea implicată are de câștigat”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Adjunct Libra Internet Bank.
Costul pachetului Shine IMM este de 100 de lei lunar și include, printre altele, administrarea conturilor în RON și valută, internet banking și mobile banking, plăți instant în lei, plăți in-app euro SEPA și până la două carduri Business Gold. Pachetul Rise IMM are un cost lunar de 50 de lei. Toate detaliile despre costuri și beneficiile incluse sunt disponibile pe site-ul Libra Internet Bank.
Ambele pachete beneficiază de opțiunea “Autoimport extrase” prin API Accounts, care este furnizată gratuit și oferă un mod modern de gestionare a relației cu banca.
Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 la București și este una dintre cele mai dinamice bănci românești, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltare imobiliară și agribusiness. Libra Internet Bank a fost desemnată în 2022, pentru a treia oară consecutiv, cel mai bun angajator din România în domeniul financiar-bancar, este prima bancă din România recunoscută “Digital First” de către Mastercard și este cel mai important partener bancar pentru fintech-uri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0