Euronet extinde reţeaua de ATM-uri prin semnarea acordului cu Libra Internet Bank

Euronet extinde reţeaua de ATM-uri prin semnarea acordului cu Libra Internet Bank

Euronet Services anunţă achiziţia a 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank SA. Prin acest nou parteneriat, reţeaua de ATM-uri din sucursalele băncii va fi deţinută şi operată de Euronet, urmând să fie inclusă în reţeaua Euronet, ceea ce va duce la creşterea numărului total de ATM-uri Euronet din România la 430 de terminale. Libra Internet Bank participă în prezent la reţeaua de ATM-uri Euronet de tip „shared”, ceea ce le permite clienţilor posesori de carduri emise de Libra Internet Bank să utilizeze bancomatele Euronet în condiţii preferenţiale şi, de asemenea, să aibă acces la servicii cu valoare adăugată precum serviciul mobile top-up pus la dispoziţie prin reţeaua Euronet.

Euronet este singura companie din România ce oferă un model de reţea independentă (nedeţinută de bănci) de ATM-uri tip “shared”, punând la dispoziţie servicii de retragere şi depunere a banilor, dar şi servicii cu valoare adăugată. În prezent, la reţeaua Euronet participă şase bănci. Acest acord strategic creşte numărul de bancomate Euronet şi diversifică locaţiile în care sunt amplasate acestea prin includerea alături de bancomatele amplasate în locaţii cu trafic intens a celor din sucursalele băncii, acoperind 41 de judeţe din România.

“Acest contract reflectă strategia continuă a Euronet de a coopera cu băncile în vederea extinderii participării la reţea în cadrul reţelei de ATM-uri de tip „shared” a Euronet. Euronet şi-a asumat angajamentul de a extinde disponibilitatea reţelei sale de bancomate în România. Având una dintre cele mai extinse şi diversificate reţele independente de ATM-uri din Europa din punct de vedere geografic, experienţa internaţională semnificativă a Euronet va genera beneficii pentru partenerii noştri bancari actuali şi viitori şi pentru consumatorii din România”, a declarat Dimitris Verikios, Managing Director al Euronet România.

“Depunem eforturi constante pentru a le oferi clienţilor noştri cea mai bună experienţă şi pentru a-i ajuta să simplifice operaţiunile bancare. Prin colaborarea cu un partener precum Euronet punem la dispoziţie servicii de calitate care răspund mai bine nevoilor clienţilor noştri”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0