Clienţii UNIQA Asigurări îşi pot achita poliţele prin terminalele PayPoint

asig

Clienţii UNIQA Asigurări pot plăti sumele aferente poliţelor de asigurări în oricare dintre cele peste 8.500 puncte de plată PayPoint din toată România.

Operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail a anunţat semnarea unui parteneriat cu Uniqa Asigurări, clienţii asigurătorului având acum posibilitatea de a-şi achita rapid şi sigur poliţele.

Clientul UNIQA Asigurări se duce în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, comunică vânzătorului detaliile poliţei de asigurare UNIQA, îi înmânează informarea de plată sau îi prezintă codul primit prin SMS de la asigurator. Vânzătorul scanează codul de bare de pe informare sau introduce pe terminal detaliile comunicate de client, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei.

“Suntem conştienţi că timpul consumatorilor noştri este foarte preţios, de aceea căutăm să le punem la dispoziţie o reţea de terminale disponibile mereu în drumul lor, prin care să poată efectua plăţi din cele mai variate domenii. Parteneriatul cu UNIQA Asigurări contribuie la îndeplinirea acestei misiuni, oferind consumatorilor un serviciu sigur şi rapid, ce se pliază perfect pe stilul de viaţă activ al acestora”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, într-un comunicat de presă.

Parteneriatul contribuie la extinderea portofoliului de plăţi ce pot fi efectuate prin PayPoint în magazine de proximitate din toată ţara. Pe lângă serviciile UNIQA Asigurări, consumatorii pot face o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0