Exclusives.ro și Pălăria Dădârlat vin în luna iulie la Designers Boutique, din București Mall-Vitan

Exclusives.ro și Pălăria Dădârlat vin în luna iulie la Designers Boutique, din București Mall-Vitan

Exclusives.ro și Pălăria Dădârlat sunt cele două branduri românești care sunt prezenteîn perioada 1-31 iulie la Designers Boutique, din București Mall-Vitan.

Ambele aducspecial pentru vizitatorii centrului comercial,piesevestimentare și accesorii inedite, de sezon, care îmbină confortul, funcționalitatea și eleganța, cu accentele nonconformiste, dar moderne, pentru ținute care cu siguranță nu vor trece neobservate.

Pălăria Dădârlat, primul atelier românesc de pălării, vine să prezinte iubitorilor de fashionpovestea unui accesoriu cu personalitate, dezvoltat,timp de mai bine de un secol, cu multă dăruire și implicare , de mai multe generații de oameni pasionați.

Vizitatorii BucureștiMall-Vitan vor avea ocazia să cunoască un brand cu vastă experiență în arta confecționării de pălării, care au la bază o întreagă istorie și tradiție, ce se simte în fiecare cusătură.

Autenticitatea și meșteșugul rămân valorile centrale ale pieselor marca Pălăria Dădârlat,brandul românesc cu o istorie îndelungată, care a oferit chiar și regelui Carol una dintre pălăriile sale.

„Ne bucurăm de fiecare dată să fim aproape de iubitorii de modă și de tot ce înseamnă inspirație autentic românească; iar de aceastădată, cu atât mai mult, ținând cont că avem ocazia să aducem colecția noastră de pălării și povestea de 126 de ani de tradiție din spatele acestora,în inima Bucureștiului, într-un loc în care valorile și tradițiile sunt apreciate și susținute. Vă așteptăm cu drag la Designers Boutique, din București Mall-Vitan, căruia îi mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat”- Pălăria Dădârlat.

În același timp, Exclusives.ro readuce în fața publicului din București Mall-Vitan stilul urban, prin piesele unice și speciale,dedicate femeilorputernice, exclusiviste, moderne și independente, pentru care stilul vestimentar este individualși reflectăpersonalitatea.

Produsele Exclusives, atât cele de îmbrăcăminte, cât și cele de încălțăminte, au în prim plan confortul și sustenabilitatea.Modelele au un design special și sunt extrem de versatile, putând fiintegrate ușorîn ținute office, dar și smart casual.

„Revenim cu drag în Designers Boutique să fim mai aproape de clienții noștri, să prezentăm vizitatorilor din București Mall-Vitan noua colecție Exclusives.ro. Este, în același timp, o oportunitate pentru noi să descoperim de fiecare dată și o nouă comunitate, dar și să inspirăm publicul în alegerea ținutelor și accesoriilor în tendințe. Așadar, vă așteptăm să descoperiți colecția noastră special selectată pentru această ocazie”, Exclusives.ro.

București Mall-Vitan sprijină comunitatea de designeri și brandurile autohtone, cărora le-a pus la dispoziție un spațiu special amenajat și mobiliat, la parter, în care aceștia au ocazia să-șiîntâlnească publicul, săîi prezinte colecțiile la care lucrează cu multă pasiune, dar și să înțeleagă mai bine experiența de retail offline.

București Mall-Vitan a reușit să formeze și să consolideze o adevărată comunitate dedicată segmentului de fashion autohton și continuă să fie alături de designerii români și de moda „made in România”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0