NN și MedLife își unesc forțele într-un parteneriat strategic pentru sănătate și dezvoltă noi soluții pentru clienții corporate

NN și MedLife își unesc forțele într-un parteneriat strategic pentru sănătate și dezvoltă noi soluții pentru clienții corporate

NN, liderul pieței de asigurări de viață din România, și MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, încheie un parteneriat strategic și amplifică, astfel,demersurile prin care susțin românii să aibă grijă de sănătatea lor. Parteneriatul pe termen lung dintre NN și MedLife va pune bazele unor noi sinergii între serviciile medicale private și asigurările de sănătate în beneficiul creșterii calității vieții pacienților din România.

 

NN și MedLife și-au propus să dezvolte noi soluții de asigurări și de abonamente medicale, prin care vor oferi pachete integrate pentru sănătate companiilor și angajaților lor. Acestea vor cuprinde opțiuni complete de îngrijire medicală, facilitând accesul atât la servicii de prevenție, prin analize, tratament şi consult în regim ambulatoriu sau de urgență, dar și acoperire pentru spitalizare și intervenții chirurgicale, în cazul unor situații neprevăzute.

Prin acest parteneriat, companiile care dețin abonamente medicale MedLife vor putea beneficia de soluții de asigurare dedicate, cu acoperiri extinse pliate pe nevoile angajaților, și vor putea oferi astfel echipei o soluție completă pentru protejarea sănătății, ca parte a pachetului de beneficii extra salariale.

„La NN suntem mereu preocupați să oferim clienților soluții relevante pentru sănătatea lor. O asigurare bună de sănătate ajută oamenii să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult atunci când apare o problemă medicală și să beneficieze de tratamentul de care au nevoie în spitalul sau clinica unde iși doresc, fără să se gândească la bani. Parteneriatul cu MedLife este un pas extrem de important, prin care continuăm să fim alături de clienți așa cum au nevoie și să le oferim acces la servicii de spitalizare și tratament de calitate într-o rețea extinsă de centre medicale, cu costuri acoperite direct de NN”, spune Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN.

MedLife operează cea mai extinsă reţea de unități medicale private din România, cu peste 500 de locații proprii, care înseamnă 230 clinici, 15 spitale generale şi specializate, peste 200 de puncte de recoltare, peste 20  de farmacii, centre stomatologice și laboratoare, la nivelul întregii țări.

„Prin parteneriatul strategic cu NN Asigurări de Viață, continuăm misiunea de a face împreună România bine, urmând să venim în întâmpinarea unui număr și mai mare de români, care au nevoie de asistență medicală sau intervenții chirurgicale, acoperite prin asigurare. Totodată, facem un pas important și în ceea ce privește dezvoltarea segmentului corporate, acolo unde în prezent avem cea mai mare bază de angajați cărora le facilităm servicii de prevenție și profilaxie, respectiv un portofoliu de 768.000 de abonați din 8.000 de firme. În cadrul acestei colaborări, vom dezvolta noi soluții pentru sănătate, complementare abonamentelor medicale, prin care vom ajuta companiile să aibă și mai multă grijă de sănătatea angajaților lor, atât prin prevenție și monitorizare, cât și în cazul unor situații mai grave, neprevăzute”, declară Mirela Dogaru (foto), Director Comercial MedLife Group.

NN și MedLife vor anunța noile soluții pentru sănătate odată cu lansarea oficială, planificată în toamna acestui an.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0