Facturile RCS & RDS pot fi plătite şi prin terminalele PayPoint

PayPoint

Din această lună, clienţii RCS & RDS pot plăti facturile pentru serviciile Digi şi prin sistemele de plată PayPoint, în peste 7.300 magazine din ţară în care PayPoint România are instalate terminale.

Abonaţii Digi pot merge cu factura în cel mai apropiat magazin marcat cu simbolul PayPoint, unde vânzătorul va scana codul de bare de pe factură, va încasa plata în numerar şi va oferi clientului un exemplar al chitanţei conţinând detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc).

“Această modalitate de plată este la îndemână pentru foarte mulţi dintre abonaţii noştri, şi în mod special pentru cei aflaţi în zone cu acces redus la alte sisteme de plată, bancare sau de alt tip. Economiseşti timp şi bani atunci când poţi să plăteşti factura la magazinul unde îţi faci în mod regulat cumpărăturile sau la un magazin aflat foarte aproape de casa ta! Ne bucurăm că putem oferi această nouă facilitate clienţilor noştri”, spune Serghei Bulgac, vicepreşedinte financiar RCS & RDS.

În urma acestei noi înţelegeri, abonaţii Digi pot plăti în acest moment facturile fie în punctele de prezenţă RCS & RDS (în numerar şi cu cardul), fie la la ghişeele, ATM-urile şi bancomatele băncilor partenere (în numerar şi cu cardul), online, direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau în contul de client, www.rcs-rds.ro/contulmeu,  prin sistemele de internet banking ale băncilor partenere operatorului, fie prin terminalele PayPoint.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0