Finalizarea fuziunii SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ S.A. de către SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

Finalizarea fuziunii SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ S.A. de către SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

Compania SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. anunță finalizarea fuziunii prin absorbție a companiei SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ S.A., decizia fiind publicată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). 

În urma parcurgerii tuturor etapelor procesului complex de preluare, a fost transferat portofoliul de produse și servicii, acestea fiind integrate sub brandul SIGNAL IDUNA. De asemenea, contractele de asigurare încheiate cu SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ S.A. au fost preluate, în calitate de asigurător, de către SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A., fiind în continuare respectate aceleași standarde de calitate și de profesionalism în derularea acestora.

Anul trecut, SIGNAL IDUNA  ASIGURARE REASIGURARE S.A. a primit aprobarea ASF și a Consiliului Concurenței pentru achiziționarea și ulterior pentru finalizarea tranzacției companiilor ERGO Asigurări, care și-a schimbat denumirea în SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI S.A. și ERGO Asigurări de Viață, denumită SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ S.A. 

La rândul său, SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI S.A. rămâne entitate independentă, continuându-și activitatea pe piața de asigurări din România. 

SIGNAL IDUNA își extinde astfel operațiunile pe piața locală cu o gamă de soluții variată, răspunzând așteptărilor în schimbare ale românilor prin produse și servicii eficiente și accesibile.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0