FintechOS urcă în topul startup-urilor fintech la nivel CEE

FintechOS urcă în topul startup-urilor fintech la nivel CEE

FintechOS, companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituţiilor financiare, anunţă clasarea pe locul al 3-lea la CEE Fintech Challenge, cea mai importantă competiţie la nivel CEE adresată startup-urilor în zona tehnologiilor financiare disruptive.

CEE Fintech Challenge a înrolat în competiţie peste 50 de startup-uri din zona Fintech, Insurtech, Regtech, Blockchain, Security & Risks, BigData & Analytics din 18 ţări. Juriul, format din investitori şi companii financiar bancare, dar şi din analişti de piaţă, au clasat FintechOS pe locul trei, alături de NDGIT (Germania), locul unu, respectiv Monetizr (Letonia) pe locul doi.

Soluţiile pe care le oferim băncilor şi asiguratorilor, bazate pe tehnologii disruptive că AI, biometrics, blockchain sau machine learning, au atras atenţia juriului. Fintech Challenge ne aduce în atenţia unei reţele globale de peste 1.000 de investitori şi expunere în rândul marilor corporaţii financiare. Sunt bucuros că avem încă o validare a viziunii noastre la nivel european”, a declarat Teodor Blidăruș (foto), CEO & Co-Founder FintechOS.

După o investiţie de aproape 1,5 milioane de euro, FintechOS se pregăteşte să lanseze nouă versiune a produsului, care duce experiența financiară a clienţilor la cu totul alt nivel şi include noi instrumente de accelerare a implementării platformei FintechOS la clienţi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0