CEC Bank, campanie promoţională la cardurile de credit Mastercard pentru persoane fizice

CEC Bank, campanie promoţională la cardurile de credit Mastercard pentru persoane fizice

CEC Bank lansează campania promoţională cu premii la Cardul de credit Mastercard de la CEC Bank. Astfel, primii 3.000 de clienţi noi care achiziţionează un card de credit Mastercard în perioada 21 septembrie – 31 decembrie a.c. vor câştiga automat un produs promoţional (rucsac, tricou, umbrelă etc).

De asemenea, clienţii care achiziţionează sau deţin deja un card de credit Mastercard şi efectuează, în perioada campaniei, cel puţin o tranzacţie de minimum 300 de lei, vor putea câştiga 10 premii, prin tragere la sorţi, sub formă de voucher eMAG. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.cec.ro – secţiunea Carduri de credit.

Pe lângă avantajele cardurilor de credit Mastercard emise sub sigla CEC Bank, precum comisioane zero la emitere card, la tranzacţii la comercianţii din ţară şi din străinătate, posibilitatea de a achita facturile de servicii sau utilităţi direct la ATM-urile băncii şi posibilitatea accesării unei limite de credit cu dobânzi avantajoase, clienţii au acum şansa de a câştiga premii atractive până la finalul anului„, a declarat doamna Mihaela Popa (foto), Director general – Preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

Cardul de credit Mastercard de la CEC Bank oferă posibilitatea accesării unei limite de credit de până la 60.000 lei, cu până la 24 de rate cu 0% dobânda pentru toate tranzacţiile mai mari de 100 lei, efectuate prin card până la 31 decembrie 2018 la orice comerciant fizic sau virtual, naţional şi internaţional. Perioada de graţie la dobânda este de până la 59 de zile calendaristice. În plus, clienţii persoane fizice beneficiază de o reducere cu 50% din valoarea standard a abonamentului Internet Banking – CEConline şi a abonamentului Phone Banking – TeleCEC, dacă au optat pentru un card de credit Mastercard şi nu au acumulat debite restante în ultimele trei luni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0