FIRST BANK a inaugurat prima sa sucursală sub noua identitate de brand

FIRST BANK a inaugurat prima sa sucursală sub noua identitate de brand

FIRST BANK a inaugurat prima sa sucursală sub noua identitate de brand. Astfel, sucursala din sediul central al băncii, are o nouă înfățișare, în linie cu brandul FIRST BANK. Până la sfârșitul anului, toate cele 40 de sucursale din București, precum și unitatea bancară din Alba Iulia vor purta noua identitate de brand a băncii.

Astăzi începem un nou proiect cu un puternic acționar american, având parteneri clienții noștri și mass media. Sunt convins că va fi un proiect de succes. Construim împreună o instituție financiară românească responsabilă, dedicată pe termen lung adaugării de valoare pentru toți stakeholderii noștri: acționari, clienți, comunități locale, societatea românească. Vom sprijini activ programul național de incluziune și de educație financiară” a spus Nicolae Dănilă, Chairman of the Board of Directors First Bank.

La începutul anului viitor, procesul de rebranding se va extinde și la nivelul sucursalelor aflate în țară. Banca fost achiziționată de Fondul American de Investiții JC Flowers & Co, în iunie 2018.

Vrem să aducem serviciile bancare la un nou nivel și să dinamizăm piața – suntem aici pentru a face banking în stil american. Stilul nostru de banking trece dincolo de ceea ce este în mod normal OK pe această piață, spre „mai bine decât OK”. Pentru clienții noștri spunem: Veniți să vorbim! Suntem aceiași consultanți bancari deschiși și ne perfecționăm în fiecare zi. Pentru voi sunt disponibile propuneri și soluții de afaceri îmbunătățite și mai relevante. Pentru comunitatea largă spunem: Suntem aici pentru a contribui, pentru a face România mai bună în toate modurile în care putem. Veți vedea asta! Pentru angajații noștri spun: Vă mulțumesc pentru eforturile depuse până acum. Rămâneți concentrați pe nevoile clienților. Împreună trebuie să dăm viață numelui nostru – FIRST BANK a declarat Dominic Bruynseels, CEO First Bank 

Este prima investiție pe care fondul american JC Flowers &Co. o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est. În România, banca deține singura platformă de shopping bancar online prin interacțiune video, 100 de sucursale și are peste 1200 de profesioniști aflați la dispoziția clienților.

FIRST BANK este bancă universală, deservește toate categoriile de clienți și oferă întreaga gamă de servicii și produse bancare. Cu sediul în București, FIRST BANK oferă o serie largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking.

FIRST BANK operează prin 100 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații vă invităm pe firstbank.ro.

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0