Foton aduce autoutilitarele electrice în România

Foton aduce autoutilitarele electrice în România

Un nou val de inovație vine pe piața auto din România, odată cu lansarea oficială a mărcii FOTON de vehicule comerciale electrice. FOTON România este reprezentanța oficială a brandului în țară, cel mai mare producător de vehicule comerciale de pe cea mai mare piață auto din lume, China.

FOTON este binecunoscut pe plan internațional pentru inovația sa în domeniul vehiculelor comerciale și, acum, va revoluționa și piața românească. Într-o perioadă în care preocuparea pentru mediul înconjurător și sustenabilitatea a devenit din ce în ce mai importantă, vehiculele comerciale electrice FOTON oferă soluții eficiente din punct de vedere energetic și prietenoase cu mediul. 

FOTON România oferă în prezent autoutilitare electrice, cu două modele omologate– camion electric ușor cu masa maximă autorizată de 6 tone și un camion mediu de 18 tone. In curând gama va fi completă – de la camionete electrice ușoare de 3.5 tone, camioane electrice grele de 40 tone cât și autobuze electrice pentru transport public urban și interurban.

Unul dintre punctele forte ale acestor vehicule este faptul că deja au costuri totale operaționale (TCO) mai mici decât vehiculele diesel, din aceeași clasă, fiind totodată prietenoase cu mediul. În plus, acestea vin cu o ofertă cuprinzătoare de servicii puse la dispoziție de FOTON companiilor care doresc să își dezvolte flota auto cu vehicule comerciale electrice. Printre aceste servicii se numără:

  • Service specializat: FOTON oferă clienților săi un service specializat, cu personal bine instruit și echipamente moderne pentru întreținerea și reparația vehiculelor comerciale electrice.
  • Stoc propriu de piese de schimb: Pentru a asigura o operativitate fără întreruperi a flotelor auto, FOTON dispune de un stoc permanent de piese cu livrare imediata.
  • Proiectare si instalare infrastructură de încărcare: Companiile care optează pentru vehiculele comerciale electrice FOTON vor beneficia de infrastructură de încărcare pe platforma proprie, asigurând astfel că vehiculele sunt mereu gata de acțiune.

„FOTON România este dedicată oferirii de soluții de transport ecologice și promovării sustenabilității pe piața românească. Această colaborare va contribui la reducerea amprentei de carbon a companiilor din România și la protejarea mediului înconjurător”, declară Sergiu Bolocan, Managing Partner FOTON Romania.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0