OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează podcastul  „Cu toată încrederea”

OMNIASIG Vienna Insurance Group lansează podcastul „Cu toată încrederea”

„Cu toată încrederea”, noul podcast marca OMNIASIG Vienna Insurance Group debutează astăzi, 13 septembrie, cu un prim episod dedicat discuției despre Performanță și Valori. Podcastul face parte din noua poziționare a OMNIASIG, prin care compania își propune să ofere publicului larg informații accesibile despre asigurări. Conștienți de importanța pe care o are educația financiară în construirea unui viitor mai sigur și stabil,  acest proiect reflectă dorința noastră de a comunica transparent despre cât mai multe aspecte legate de asigurări, prin intermediul acestui nou canal lansat.

Moderat de jurnalistul de business Constantin Opriș, episoadele vor avea ca invitați atât membri ai Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group, precum și coordonatori ai unor arii de bază din companie. Primul episod abordează o discuție despre performanță, valori și succes, alături de Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG și Mihai Leu, Campion Mondial la Box și Campion la Raliuri. Cei doi invitați au discutat despre parteneriatul de lungă durată dintre OMNIASIG și campionul Mihai Leu, dar și despre punctele comune dintre performanța în sport și cea în business, care se rezumă la seriozitate, încredere și respect reciproc. 

Pe parcursul podcastului, fiecare episod are un invitat special din partea OMNIASIG, care aduce în dezbatere subiecte utile și de interes din domeniul asigurărilor. Temele dezbătute prezintă informații despre starea actuală a pieței de asigurări, tendințele care modelează sectorul, strategia companiei pentru noile generații de clienți, informații despre importanța strategiei de sustenabilitate ESG (Environment, Social, Governance), precum și despre noua repoziționare a companiei, menită să aducă produsele și serviciile mai aproape de nevoile și așteptările actuale ale pieței.

„Trecem prin momente cu multe incertitudini și ne așteptăm ca nevoile și așteptările generațiilor viitoare de clienți să se schimbe din ce în ce mai mult. Pentru a continua să fim un partener de încredere, ne luăm angajamentul de a înțelege tendințele și nevoile actuale ale clienților noștri și ne adaptăm serviciile și produsele într-un ritm constant. „Cu toată încrederea” – un podcast asigurat de OMNIASIG este o dovadă a dedicării noastre pentru un viitor mai sigur. Acest proiect s-a născut din dorința de a aduce mai aproape și de a face mai accesibile publicului larg informațiile relevante și utile din industria noastră. 

Colegii mei din echipa OMNIASIG care au luat parte la discuțiile din cadrul podcastului oferă informații utile și de actualitate pentru persoanele care doresc să își asigure un viitor mai liniștit.

Mai mult, cred că informațiile furnizate prin acest podcast ajută publicul larg să înțeleagă că în prezent, asigurările nu reprezintă un lux, ci o necesitate”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

 Podcastul are ca scop educarea și informarea clienților asupra riscurilor și incertitudinilor cotidiene și mai ales asupra soluțiilor create pentru un viitor mai sigur. Prin conținutul transmis, își propune să aducă informații pe înțelesul tuturor și să le comunice într-o manieră caldă și accesibilă, un demers firesc în misiunea OMNIASIG de a se apropia de cât mai multe categorii de clienți, precum și de noile generații, care vin cu nevoi și așteptări diferite.

Episoadele podcastului „Cu toată încrederea” pot fi vizionate în format video pe canalul de YouTube al OMNIASIG, sau în format audio, pe pagina Spotify a companiei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0