Ghidul WOLF THEISS de Legislaţie în domeniul insolvenţei şi restructurării

wolfWOLF THEISS Rechtsanwälte GmbH & Co KG a lansat recent „Insolvency and Restructuring Law in Central & Eastern Europe” („Ghid de legislaţie în domeniul insolvenţei şi restructurării în Europa Centrală şi de Est”).

Această primă ediţie a ghidului este publicată în limba engleză de către renumita editura austriacă Linde şi acoperă 13 +1 jurisdicţii: Albania, Austria, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina + Kosovo.

Christian Hoenig şi Christian Hammerl au îndrumat eforturile echipei de experţi la nivel regional, Ileana Glodeanu fiind responsabilă de secţiunea care se adresează României. Ileana este partener coordonator al echipei de Corporate/M&A din cadrul Wolf Theiss România, căreia i s-a alaturat în urma cu 10 ani, după ce profesase în alte două firme de avocatură. Ileana a contribuit de-a lungul timpului la câteva publicaţii în domeniul insolvenţei, printre care se numără ediţiile anterioare ale cărţii „European Crossborder Insolvency” publicată la Londra de editura Sweet & Maxwell.

„Lansarea ghidului s-a dovedit a fi un mare succes. Întrucât Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă a modificat semnificativ în 2014 cadrul legislativ existent anterior, publicaţia Wolf Theiss este deosebit de utilă pentru mediul de afaceri din România. Fiind redactat în limba engleză, ghidul se adresează în special oamenilor de afaceri străini, dar şi top management-ului şi profesioniştilor români care nu lucrează în mod uzual cu insolvenţa şi care au nevoie de linii directoare cu privire la cadrul regional al restructurărilor şi insolvenţei” a declarat Ileana Glodeanu, Partener WOLF THEISS Rechtsanwälte GmbH & Co KG.

WOLF THEISS Rechtsanwälte GmbH & Co KG publică anual o serie de ghiduri regionale care acoperă domenii precum: energia regenerabilă (ghid aflat deja la a cincea ediţie), gaze şi energie, litigiile şi arbitraje, parteneriatele publice, pieţele de capital.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0