IMPACT depășește un milion de euro în primele 72 de ore ale ofertei de obligațiuni în derulare

IMPACT depășește un milion de euro în primele 72 de ore ale ofertei de obligațiuni în derulare

IMPACT Developer & Contractor (simbol bursier IMP) a atras peste un milion de euro în primele 72 de ore de la emiterea ofertei de obligațiuni. Oferta publică de vânzare de obligaţiuni, intermediată de TradeVille, este în derulare până la data de 23 februarie 2024. 

„Oferta se adresează atât investitorilor de retail actuali, cât și celor potențiali, ca urmare a strategiei noastre de lărgire a acestui segment de investitori. Interesul crescut arătat de la deschiderea ofertei reconfirmă atractivitatea companiei și a instrumentelor de finanțare utilizate. Le suntem recunoscători tuturor investitorilor pentru încrederea acordată și îi așteptăm să ne fie alături și pe viitor.’’, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO IMPACT Developer & Contractor. 

De-a lungul celor 28 de ani de listare neîntreruptă la BVB, IMPACT a utilizat diverse instrumente de capitalizare bursieră, prin intermediul cărora a atras peste 130 de milioane de euro. 

La finalul anului trecut, analiştii de la Raiffeisen Bank au iniţiat acoperirea pentru acţiunile IMPACT cu o recomandare de cumpărare şi un preţ ţintă de 0,3 lei, ceea ce presupune un randament potenţial de 25% comparativ cu preţul curent de tranzacţionare al acţiunilor. Poziţia pozitivă este susţinută de o perspectivă favorabilă privind ratele dobânzilor, un pipeline robust de proiecte, un portofoliu imobiliar comercial atractiv şi un climat imobiliar mai stabil.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0