Luc Beiso a fost numit în funcţia de CEO al Credit Agricole Bank România

Luc Beiso a fost numit în funcţia de CEO al Credit Agricole Bank România

BeisoLucCredit Agricole Bank România, subsidiara a grupului internaţional Crédit Agricole, anunţa numirea domnului Luc Beiso în funcţia de Chief Executive Officer (CEO).
Luc Beiso îl înlocuieşte pe Pierre Martin care se retrage din funcţia de CEO, dar va continua să fie Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Credit Agricole Bank România. Beiso a preluat responsabilităţile poziţiei de CEO, în urma finalizării procesului de validare a BNR.
„Beiso deţine o experienţă semnificativă în industria bancară şi are o puternică orientare strategică, două componente care sunt extrem de valoroase într-o piaţă competitivă cum este România. Suntem convinşi că avem în Luc un CEO puternic, care poate conduce banca spre noi direcţii „, a declarat François Pinchon, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Credit Agricole Bank România.
Luc Beiso, în vârstă de 53 de ani, are o experienţă bogată în industria bancară şi o carieră îndelungată în cadrul Grupului Crédit Agricole. Pe parcursul celor peste 28 de ani de experienţă bancară, dl. Beiso a deţinut diverse funcţii de management, atât în Franţa cât şi în subsidiarele internaţionale ale Grupului Crédit Agricole.
Înainte de fi numit CEO al Credit Agricole Bank România, Beiso a deţinut funcţia de Chief Executive Officer al Crédit Agricole Albania Bank SHA.
“Sunt onorat de decizia Consiliului de Administraţie şi de încrederea lor că împreună cu această echipă de profesionişti vom putea crea, prin dezvoltarea punctelor noastre ţări, noi oportunităţi şi un plus de valoare clienţilor, partenerilor, angajaţilor şi acţionarilor noştri”, a declarat Luc Beiso.
Crédit Agricole Group este lider în economia franceză şi unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Este cea mai mare bancă de retail din Europa şi ocupa primul loc în rândul managementului activelor şi al băncilor asiguratoare din Europa şi al treilea loc în  Europa în finanţarea de proiecte.
Cu o filozofie construită pe cooperare şi reciprocitate, având 140.000 de angajaţi şi 31.500 de directori în bănci locale şi regionale, Crédit Agricole este o bancă responsabilă şi implicată social care lucrează pentru 50 de milioane de clienţi, 8,2 milioane de acţionari cooperatişti şi 1,1 million de acţionari individuali.
Datorită unui model de servicii bancare de tip retail în care preocuparea centrală este clientul, Crédit Agricole susţine proiectele clienţilor săi în Franţa şi în întreaga lume oferindu-le servicii conexe: asigurări, plăti, managementul activelor, leasing şi factoring, consumer finance, corporate şi investment banking. Crédit Agricole se remarcă de asemenea printr-o politică CSR dinamica şi inovativă, în beneficiul economic al societăţii, având la bază o abordare pragmatică care implică tot grupul dar şi fiecare angajat în parte.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0