Magazinul HOMELUX a dat startul marilor reduceri de iarnă: mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%

Magazinul HOMELUX a dat startul marilor reduceri de iarnă: mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%

În perioada 12 ianuarie – 12 februarie, magazinul HOMELUX anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse pentru casă și grădină. Reducerile se aplică atât în cele două magazine fizice, din DN 1 Value Centre București și Focșani, cât și online, pe www.homelux.ro

La început de an, Homelux le propune românilor să își amenajeze casa și să economisească în egală măsură. Între 12 ianuarie și 12 februarie, compania vine cu oferte irezistibile la sute de produse: de la canapele, birouri, scaune și paturi până la corpuri de iluminat, covoare și articole pentru servirea mesei. Campania se desfășoară în două etape, pe parcursul cărora categoriile care intră în promoție se schimbă progesiv.

Așa cum ne-am obișnuit deja, și de această dată HOMELUX propune produse-vedetă ale campaniei, cu discount-uri unice în an. Printre articolele cu cele mai mari reduceri se numără corpurile de iluminat (până la 80% reducere), urmate de covoare și decorațiuni (până la 60% reducere), scaune (până la 55% reducere) și birouri (până la 50% reducere).  

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0