Paul Zarzără, noul Membru al Directoratului Asirom

Paul Zarzără, noul Membru al Directoratului Asirom

  • Paul Zarzără este noul Membru Directorat responsabil Daune,
  • Paul Zarzără va coordona departamentele de Daune Auto și Non Auto, Viață, Daune Externe și Regrese.

Paul Zarzără s-a alăturat echipei de management Asirom Vienna Insurance Group, în calitate de Membru al Directoratului.

Începând cu luna ianuarie a.c, Paul Zarzără este noul Membru al Directorului Asirom responsabil de activitatea de Daune, precum și de coordonarea implementării politicilor și procedurilor în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului, din poziția de Ofițer de Conformitate.

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul serviciilor financiare și de asigurare, Paul Zarzără a ocupat poziții de management în mai multe arii de competență, fiind deja la a doua numire în calitate de Membru al Directoratului într-o companie de asigurări.

*Sunt onorat să contribui la continuarea poveștii Asirom în România și să îmbinăm tradiția cu inovația și puterea unui brand simbol al pieței de asigurări, pentru a deveni asigurătorul preferat al românilor. Îmi asum un nou rol cu numeroase provocări și am convingerea că alături de colegii mei vom continua transformarea serviciilor dedicate clienților și partenerilor noștri, pentru a asigura calitate, simplitate și eficiență în procesele noastre și a oferi o experiență pozitivă*, afirmă Paul Zarzără, Membru al Directoratului Asirom VIG.

Paul Zarzără se alătură echipei Asirom și întărește strategia de digitalizare și inovare a companiei, având o vastă experiență în implementarea cu succes a unor proiecte de transformare digitală și îmbunătățire a experienței clienților pe parcursul procesului de soluționare a daunelor.

*Digitalizarea serviciilor și transformarea interacțiunii client – asigurator într-o experiență simplă, sigură și rapidă reprezintă esența strategiei noastre de digitalizare și eficientizare, iar procesul de instrumentare daune reprezintă „momentul adevărului” în asigurări și, împreună cu echipa, vom depune eforturile necesare pentru a rămâne un partener de încredere al clienților și partenerilor noștri*, explică Paul Zarzără, Membru al Directoratului Asirom VIG.

Numirea noului Membru al echipei Asirom Vienna Insurance Group a fost aprobată de  Autoritatea de Supraveghere Financiară, conform cerințelor legale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0