Mariana Signeanu este noul Partener al firmei Biriș Goran

Mariana Signeanu este noul Partener al firmei Biriș Goran

Suntem bucuroși să anunțăm promovarea Marianei Signeanu în poziția de Partener în cadrul practicii de Banking & Finance a firmei noastre”, a declarat Gelu Goran, partener Biriș Goran, adăugând faptul că „aceasta este o promovare bine meritată și o recunoaștere a experienței sale profesionale și a reputației sale pe piață”.

Cu o experiență profesională de 15 ani, Mariana a participat în numeroase finanțări în tranzacții imobiliare sau de altă natură, restructurări și finanțări alternative, oferind asistență unor importanți dezvoltatori internaționali și grupuri financiare, în proiecte variind de la restructurări de împrumuturi până la finanțări și refinanțări, sau finanțări de proiecte și active.

Totodată, Mariana este un specialist recunoscut în verificarea titlurilor de proprietate, achiziții, precum și contracte și documentație primară în materie de dezvoltări și tranzacții imobiliare, fiind implicată în numeroase proiecte imobiliare majore.

Mariana deține o diplomă de master în drept și finanțări, acordată de Universitatea Queen Mary din Londra.

Portofoliul său de clienți include importanți jucători locali și internaționali din domeniul imobiliar, dar și din sectorul energetic, alimentar, agricol sau ospitalier. Mariana este un negociator eficient și un profesionist experimentat, contribuind cu experiența și flexibilitate, precum și cu soluții integrate și creative în materie de finanțări, real estate și servicii bancare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0