Mihai Voicu este noul Director General al Bergenbier

Mihai Voicu este noul Director General al Bergenbier

De la începutul lunii martie 2020, Mihai Voicu va prelua funcția de Director General al Bergenbier S.A., parte a companiei globale Molson Coors. Acesta va superviza operațiunile din România si va coordona întreaga agendă comercială. Mihai Voicu a preluat conducerea companiei de la Lucian Ghinea, care a decis să se retragă după o activitate de succes pe parcursul a peste 18 ani în industria berii. În ultimii șapte ani la conducerea Bergenbier S.A., Lucian Ghinea a construit un portofoliu divers și solid de branduri locale și internaționale, consolidând poziția companiei printre cei mai mari jucători din industria berii din România.

Mihai Voicu activează în cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani și are o experiență comercială vastă, dobândită în rolul de Director de Vânzări Bergenbier S.A., cât și în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziție pe care a deținut-o în ultimul an. În noul rol va fi responsabil de conturarea strategiei Bergenbier S.A. în concordanță cu prioritățile organizaționale, de crearea parteneriatelor strategice și consolidarea culturii companiei. Mihai Voicu va avea susținerea unei noi echipe de conducere, care va fi definitivată și anunțată la începutul lunii martie 2020.

Suntem încântați să confirmăm că Mihai Voicu va prelua funcția de conducere în cadrul Bergenbier S.A., după un parcurs de succes într-o industrie plină de provocări. Sunt convins că abilitățile sale de lider și în același timp de jucător de echipă, precum și abilitățile sale de business, vor veni în sprijinul operațiunilor noastre din România pentru a ne atinge ambiția de a deveni Prima Alegere pentru Colegi, Clienți și Consumatori”, a declarat Sergey Yeskov, Managing Director Molson Coors Central & Eastern Europe.

Am acceptat această provocare cu foarte mare onoare și motivație, dedicându-mă în ultimii opt ani, alături de colegii mei, construirii și accelerării drumului spre îndeplinirea viziunii noastre. Sunt bucuros că am alături o echipă puternică, pe care pot conta oricând. Eforturile noastre se vor concentra pe a accelera ritmul de creștere al companiei și pe a oferi în continuare beri excelente ce pot fi savurate în momente speciale de către iubitorii de bere din România”, a spus Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Absolvent al programului de EMBA – General Management – la Tiffin University, Mihai Voicu are peste 18 ani de experiență în FMCG, acumulând expertiză și calități de leadership recunoscute în interiorul și în afara companiei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0