Mindcraft Academy şi platforma My BRD Mobile – premiate la ediţia a XVII-a Galei  e-Finance

Mindcraft Academy şi platforma My BRD Mobile – premiate la ediţia a XVII-a Galei e-Finance

Finmedia şi revista Piaţa Financiară au acordat, în cadrul Galei e-Finance, ajunsă la cea de a XVII-a ediţie, din 3 februarie 2020, BRD două premii la categoriile e-Education şi e-Payments.

La categoria e-Education, premiul a fost oferit pentru lansarea Mindcraft Academy care oferă studenților de la diverse facultăţi, oportunitatea de a învăța în mod practic, alături de mentori din această bancă, ca și prin internship-urilor dobândite. Proiectul își propune oferirea unor serii de activități studenților și masteranzilor din ASE și Universitatea București.

La categoria e-Payments,  premiul a fost oferit BRD  pentru platforma My BRD Mobile, o aplicaţie intuitivă, în mod constant îmbunătăţită de la lansarea ei în 2013, fiecare versiune nouă venind în beneficiul utilizatorilor prin reducerea timpilor de încărcare şi creşterea performanţelor. Rata de adoptie a acestui serviciu de mobile banking a crescut rapid, după cum reflectă creşterea de 42% a numărului de abonaţi la sfârşitul trimestrului III 2019, în comparaţie cu primele nouă luni ale anului 2018. Numărul de tranzacţii prin Mobile şi Net a crescut cu 25% în comparaţie cu primele nouă luni ale anului 2018.

Daniel Amarandei, manager Digital Product, a ridicat premiile din partea BRD.  

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0