Vodafone Romania anunta rezultatele financiare pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2019

Vodafone Romania anunta rezultatele financiare pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2019

Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc.  Ca urmare a finalizarii procesului de achizitie a UPC Romania in data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC Romania.

Veniturile totale au inregistrat o crestere de 2% in baza organica in comparatie cu perioada similara a anului trecut. Baza totala de clienti este de 11 milioane.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5.1 euro in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2019.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone si UPC Romania: „In trimestrul trecut, am continuat sa investim in retelele noastre si am lansat oferte noi si imbunatatite de servicii fixe si TV pentru toti clientii nostri. Acestia se pot bucura acum, ca urmare a angajamentului nostru de a furniza tehnologii inovatoare precum 4K, de un portofoliu complet de competitii sportive in cadrul pachetelor UPC si Vodafone TV. Vom continua procesul de integrare, iar in curand vom finaliza fuziunea celor doua companii si vom deveni o singura entitate, pas ce ne va permite sa consolidam si mai mult capabilitatile mobile si fixe. Vom continua sa colaboram cu autoritatile pentru a asigura un echilibru adecvat in ceea ce priveste securitatea, acoperirea si investitiile pentru sustinerea digitalizarii societatii romanesti, in timp ce analizam cu atentie conditiile pietei pentru a avea o concurenta buna si sanatoasa”.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii si tehnologie din lume. Avem o vasta experienta in comunicatii, convergenta si Internet of Things, precum si in promovarea serviciilor financiare mobile si transformarea digitala pe pietele emergente.

Vodafone Group are operatiuni mobile in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0